Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Judge's Chambers | 415 ft from the beach | Private Pool, Hot Tub | Corolla

Wil je meldingen over exclusieve aanbiedingen, boekingsherinneringen en sneller afrekenen?
Nu inloggen

Overzicht
4 slaapkamers
2 badkamers
10 gasten
Minimaal 7 nachten 
Vakantiewoning
Huisreglement
Huisdieren niet toegestaanGeschikt voor kinderenRoken niet toegestaan
Badkamers
2 badkamers

Maak kennis met de host
Outer Banks Blue
Is host vanaf september 2008
Gesproken talen: Engels
Reactieratio: 5%
Reactietijd: Binnen een paar uur

Beoordelingen (15)
We voeren controles uit op beoordelingen.
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat potentieel in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, dan wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de junior bijdrager gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Als je een beoordeling hebt ingediend voor een vakantiewoning, vragen wij je mogelijk om ook bewijs te leveren van je bezoek om te kunnen verifiëren dat je beoordeling aan de correcte vakantiewoning is gekoppeld.
Beoordelingen van vakantiewoningen die zijn verzameld via de VRBO-website (voormalig Homeaway) en opgenomen zijn in de Tripadvisor-website zijn momenteel niet onderworpen aan het standaard moderatieproces van Tripadvisor.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.
Scott S
Scott S
Beavercreek, OH5 bijdragen
5,0 van 5 bollen
Very nice house
I am surprised there hasn’t been more reviews written about this property. Our family of 8 were very comfortable in this 4 bedroom home. The house is older but is nicely decorated and is very clean. Very large nice pool in the back with large clean hot tub. Beach access is literally right across the street. The rental company outer banks blue offers free beach gear up to $250. We got 6 beach chairs and 2 beach umbrellas as well as a nice cooler with wheels to use on the beach. Very nice house.
Bezocht op juni 2018
Geschreven op 23 juni 2018. Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

aschriver -:- Parkton, MD
2,0 van 5 bollen
had the property been better maintained we would have had an out
This property was very dirty when we arrived: floors not cleaned, bathrooms and kitchen had not been cleaned we had to call the rental company who did send individuals, but they did not clean it entirely we had to clean the dishes before we used them and disinfected the entire house as we all were uncomfortable. the rental companies only incentive to go next year is to contact a certain individual and he would take $175 off the cost for next year! After paying over 3000.00 for a week(our only week for the year) to take $175 for next year was an insult!
Bezocht op augustus 2012
Geschreven op 6 september 2012. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dear agschriver, Thanks for taking the time to let us know of your discontent. We are surprised to see you take this opportunity to ask for a refund as we keenly remember your call regarding housekeeping issues, and of course as you indicated we dispatched a group of people to your house to make sure you were completely satisfied. To hear some weeks after the fact that you were not satisfied is disappointing. We handle issues like this with service, and not monetary compensation after the fact. We believe the house was cleaned and should not have affected your vacation. Judge's chamber is one of our best located, and reasonably priced vacation homes in the Duck area, and while the property is not nearly new, it has a good an loyal following among rental guests. Fortunately yours is the only review of its kind on this property during the 2012 season and others have enjoyed a value packed vacation at this very reasonably priced home in Duck. We hope you have a better time on your next vacation. All the best from the beach!
Geschreven op 6 september 2012. Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Weiss Family -:- Orchard Park, NY
5,0 van 5 bollen
Great Experience!!!
Our family of 6 stayed at Judge's Chambers over the 4th of July week this year. The house was spacious and had a huge, beautiful pool. The location was great - as close to the beach as you can get without renting a house on it. Extra amenities - such as wireless internet and a gas grill - were much appreciated and utilized! Outer Banks Blue had great customer service. Everything was easy and conducted over the phone and internet. Loved the keyless entry and the linens included. On the one occasion that we had to contact them during our trip, they returned our call promptly and happily answered our question. We would highly recommend both Judge's Chambers and Outer Banks Blue to anyone looking for a great Outer Banks vacation!!
Bezocht op juli 2012
Geschreven op 3 augustus 2012. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Gladys -:- South Plainfield, NJ
5,0 van 5 bollen
Home quality oustanding and very accomodating to families.
We were pleasantly surprised when we arrived as the pictures did not do this home justice. Everything was top notch and we did not want for anything. The beach access was so close and the views were outstanding. The rental company was very helpful also. I would highly recommend staying here. When we got here,we realized the coffee pot was broke and the real estate company was there right away with a replacement. The home was spotless also.
Bezocht op juni 2012
Geschreven op 18 juni 2012. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Dawn -:- Maryland
4,0 van 5 bollen
House was great...Rental company was horrible...
Would not reccomend this property to a friend because it is managed by Outer Banks Blue and I would never use that rental company again...
Bezocht op juli 2011
Geschreven op 11 augustus 2011. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Allison -:- Nazareth, PA
4,0 van 5 bollen
Family fun and relaxation!
We had a blast at Judge's Chambers! The location to the beach is fantastic and hanging out at the pool was a great way to finish each day. We had plenty of room to spread out and loved playing a game of pool together. The views from the top deck each evening were wonderful!
Bezocht op juli 2011
Geschreven op 11 augustus 2011. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

lexiesmom1998 -:- ohio
3,0 van 5 bollen
What a beautiful area!
The location was great, the house itself in great condition. We just felt misled by some false advertisement. The ad has stated there was wifi...we finally got the code on Thurs. check in was Sat. We communicated with the realty office numerous times about this and it was finally resolved then. Also find it difficult to believe that the beds are a queen size...if so they are a really small queen. Overall, we did have a great time during our stay. The pool and crab hunting at night were a hit with the kids!
Bezocht op juni 2011
Geschreven op 8 juli 2011. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

shawn -:- Delran
4,0 van 5 bollen
Judge's Chambers, Corolla NC
The location of Judge's Chambers was outstanding. The house met all of our family's needs. Just keep in mind that the house is not over the top like the surrounding homes in the neighborhood. It had a large, beautiful pool which was in full sun all day long. The game room was great too. The furnishings and the carpeting were a bit dated, but that didn't bother us since were spent most of our time outside, or at the beach. We stayed for 2 weeks and felt that it was very well-priced for all that it had.
Bezocht op augustus 2010
Geschreven op 6 september 2010. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

shawn -:- Delran
4,0 van 5 bollen
Judge's Chambers, Corolla NC
The location of Judge's Chambers was outstanding. The house met all of our family's needs. Just keep in mind that the house is not over the top like the surrounding homes in the neighborhood. It had a large, beautiful pool which was in full sun all day long. The game room was great too. The furnishings and the carpeting were a bit dated, but that didn't bother us since were spent most of our time outside, or at the beach. We stayed for 2 weeks and felt that it was very well-priced for all that it had.
Bezocht op augustus 2010
Geschreven op 6 september 2010. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

shawn -:- Delran
4,0 van 5 bollen
Judge's Chambers, Corolla NC
The location of Judge's Chambers was outstanding. The house met all of our family's needs. Just keep in mind that the house is not over the top like the surrounding homes in the neighborhood. It had a large, beautiful pool which was in full sun all day long. The game room was great too. The furnishings and the carpeting were a bit dated, but that didn't bother us since were spent most of our time outside, or at the beach. We stayed for 2 weeks and felt that it was very well-priced for all that it had.
Bezocht op augustus 2010
Geschreven op 6 september 2010. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

1-10 van de 15 resultaten worden getoond

Wat deze vakantiewoning te bieden heeft
Keuken en eetkamer
  • Grill
  • Vaatwasser
  • Koelkast
  • Magnetron
  • Fornuis
  • Broodrooster
Badkamer en wasserette
  • Droger
  • Bubbelbad
  • Beddengoed aanwezig
  • Handdoeken aanwezig
  • Wasmachine
Buitenvoorzieningen
  • Houten terras
  • Eigen buitenzwembad (niet verwarmd)
  • Gedeeld buitenzwembad (niet verwarmd)
Binnenvoorzieningen
  • Airconditioning
  • Centrale verwarming
  • Internettoegang
Parkeergelegenheid
  • Parkeergelegenheid beschikbaar
Informatie over locatie
  • Geschikt voor kinderen
Wifi en internet
  • Wifi

Beschikbaarheid
M
D
W
D
V
Z
Z

juni 2024

M
D
W
D
V
Z
Z
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

juli 2024

M
D
W
D
V
Z
Z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Kaart
Routebeschrijving
Internationale Luchthaven Norfolk
65.4 km
Restaurants
Outer Banks Boil Company
7 km

Mama Easley's
6.9 km

Lighthouse Bagels And Deli
6.8 km

La Dolce Vita
7 km
Attracties
Currituck Beach
9 min.Stranden

Currituck Beach Lighthouse
16 min.Vuurtorens

Whalehead in Historic Corolla
1.7 kmHistorische locaties

Outer Banks Center for Wildlife Education
19 min.Natuur- & wildlifegebieden
Over de wijk

Wat je moet weten
Tijden voor in- en uitchecken
Inchecken na 4 p.m. Uitchecken vóór 10 a.m.
Annuleringsbeleid
  • 100% restitutie bij annulering binnen 24 uur na het boeken (op voorwaarde dat je verblijf nog 60 dagen in de toekomst ligt).
  • Geen restitutie beschikbaar zodra de boeking is bevestigd

Over deze accommodatie

Controleer eerst of jouw data beschikbaar zijn op het tabblad 'Beschikbaarheid' op deze pagina. Zo ja, neem dan contact op met de eigenaar via de Vakantiewoninginbox van Tripadvisor om de beschikbaarheid te bevestigen.

If the owner has provided contact information, you may contact him or her directly. If not, you can contact the owner via the Tripadvisor Rental Inbox. This inbox is created after you send your first message or booking request to the owner

You can send another message via the Tripadvisor Rental Inbox to check if the property is still available. If the owner has listed a phone number, you can also call to follow up. send inquiries to other properties. If you still don't hear from the owner, Tripadvisor recommends that you send inquiries to other properties.

Wanneer de eigenaar je verblijf bevestigt, laat hij of zij je weten welke betaalmethodes worden geaccepteerd. Deze eigenaar accepteert op dit moment geen betalingen via de Tripadvisor-inbox. Je kunt hem of haar vragen zich aan te melden: betalingen die via de Vakantiewoninginbox van Tripadvisor zijn gedaan, worden gedekt door onze Betalingsbeveiliging.

If you would like payment protection, ask the owner to sign up to accept online payments on Tripadvisor. Payments made via the Tripadvisor Rental Inbox are covered by our Payment Protection.



Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Verdien iets extra´s
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Beheer boekingen met gemak
Bevestig boekingen met één klik en volg alles van de aanvraag tot het afrekenen, zelfs als je onderweg bent.
Word vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.

Deze gelegenheid is aangesloten bij   /img2/vacationrentals/brand_refresh/FK_Supplier_Logo.png   Alle boekingen worden rechtstreeks gemaakt bij de eigenaar
Gelegenheid #FKN2222243034

Veelgestelde vragen over Judge's Chambers | 415 ft from the beach | Private Pool, Hot Tub | Corolla

Bij Judge's Chambers | 415 ft from the beach | Private Pool, Hot Tub | Corolla kunnen maximaal 10 gasten verblijven. Alle gegevens van de accommodatie bekijken.

Judge's Chambers | 415 ft from the beach | Private Pool, Hot Tub | Corolla heeft 2 badkamers beschikbaar. Alle gegevens van de accommodatie bekijken.

Bij Judge's Chambers | 415 ft from the beach | Private Pool, Hot Tub | Corolla zijn er 4 slaapkamers beschikbaar. Alle gegevens van de accommodatie bekijken.

De minimale verblijfsduur bij Judge's Chambers | 415 ft from the beach | Private Pool, Hot Tub | Corolla is 7 nachten. Alle gegevens van de accommodatie bekijken.

Tripadvisor - Judge's Chambers | 415 ft from the beach | Private Pool, Hot Tub | Corolla - Vakantiehuis in Corolla