Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Bush Pillow Guest House(Otjiwarongo)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 79
US$ 53
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 95
Booking.com
Zie aanbieding
Gratis annuleren tot 21/07
US$ 45
Booking.com
Zie aanbieding
Hadassa Guest House(Otjiwarongo)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 72
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
C'est Si Bon Hotel(Otjiwarongo)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 87
US$ 84
Travelocity
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 68
Booking.com
Zie aanbieding
KaMaKu Gaestehaus Dithmarschen B&B(Otjiwarongo)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 68
US$ 66
Expedia.com
Zie aanbieding
US$ 272
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Gratis ontbijt
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Otjiwa Safari Lodge(Otjiwarongo)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Beoordelingen (193)
Beoordelingen filteren
193 resultaten
Waardering van reizigers
51
81
35
14
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
51
81
35
14
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 193 beoordelingen
14 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Logeren in de middle of nowhere. In prachtige natuur aan de waterberg. Slapen in kamers of kleine huisjes. Eten wordt bij reservering geserveerd. Met zeer beperkte middelen krijg je fantastisch eten geserveerd. Je kunt wandelen of safari boeken, beide zeer moeite waard! Fantastisch personeel die alles voor je doen met de grootste smile (vooral Lucas). Aanrader!

Verbleef: augustus 2017
Bedank Katja H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Caroline R, Inhaber van Waterberg Wilderness Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 augustus 2017
Google-vertaling

Heel hartelijk bedankt - for your "five star" comment, which we passed on to our lodge manager and our chefs!

Met zonnige groeten uit de de middle of nowhere, called Waterberg Wilderness private nature reserve ;-)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze Lodge ligt op een heel bijzondere locatie in de vallei van het Waterberg plateau. De huisjes zijn wat gedateerd en eenvoudig. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het eten is middelmatig en zeker de lunch mogelijkheden zijn erg beperkt. In het restaurant is WiFi met beperkte capaciteit. Whatsapp lukt maar veel meer ook niet. Door de ligging zijn er vanaf de accommodatie regelmatig allerlei dieren te zien zoals de Damara Dik Diks, bavianen etc. Wandeling over het plateau is erg leuk om te doen. Huisje 12 is eigenlijk niet geschikt als zelfstandig huisje voor twee personen. De Lodge biedt een aantal leuke excursies. De onverharde weg naar de Lodge is aan de uitdagende kant maar wel te doen zelfs zonder vierwiel aandrijving.

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
Bedank Wim W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Caroline R, Manager van Waterberg Wilderness Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 september 2016
Google-vertaling

Dank u voor uw reactie op uw verblijf in onze natuurreservaat Waterberg Wilderness.

We are renovating our rooms on an annual basis, usually in the low season in January. Last year we equipped all the beds with mosquito nets, the year before we decorated the rooms and the restaurant with large and elegantly framed pictures taken in the Waterberg area in the past 100 years. Rest assured that there will be further improvements next January. Concerning our free WiFi please bear in mind that Namibia is not a first world country and we are situated in the middle of nowhere.

Our main focus, however, is to offer experiences (encounter rhinos as close as can be on a game drive or a game tracking tour; meet the Herero people on a cultural tour). Therefore we are delighted that you conquered the Waterberg plateau on your plateau hike.

Met vriendelijke groet - uw team van Waterberg Wilderness Lodge

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2015 beoordeeld

Ik zou deze lodge bij iedereen af willen raden!!! Het was echt waardeloos.

Om te beginnen bij het personeel - waardeloos. Dit was slecht, onervaren en wist nauwelijks iets.
Toen we aankwamen werden we in de verkeerde kamer geplaatst. Hier kwamen ze ons naar een half melden zonder sorry.

Dits slecht, onervaren en wist nauwelijks iets. Ook zou er volgens het personeel om 14:30 een koffie en thee tafel klaarstaan zou dat we om 15:00 met de Neushoorn-tour mee konden. Dit was niet het geval. Uiteindelijk kregen we om iets voor 15:00 onze koffie en moesten haasten voor de Neushoorn-tour.
Vervolgens kam de oh-zo-geweldige Neushoorn-tour die je niet mocht missen volgens het hotel. Je betaald iets meer als €30 p.p. om naar 3 gevoerde neushoorns te gaan kijken (de tour duurde 90 minuten). We mochten zelfs uit de safari-auto om dichter bij de neushoorns te gaan kijken. Dit terwijl neushoorns bij de big 5 behoren en levensgevaarlijk zijn.

Echt een dierentuin was leuker geweest!!!!
En had heel wat geld bespaart. Op een begeven moment zagen andere mensen uit de jeep een struisvogel lopen. Maar onze jeep-chaufeur was te druk bezig met sms'en en andere zaken op zijn mobiel en luisterde niet naar enthousiaste passagiers. Hij wist tenslotte dat we de struisvogels toch nog te zien kregen. Want het was een rondje waarin we alle dieren te zien kregen die er in het hele park stonden. Dit waren:
3-gevoerde neushoorns
een groepje wildbeesten
2 struisvogels
en een paar springbokken.
Andere mensen uit onze jeep vonden het ook een waardeloze tour. Wanneer we klaagde bij het personeel kregen we als reactie dat hun park (dat 25 dieren telde) meer dieren had als het hele Etosha park. Het Etosha park is het grootste park van heel Namibie waarvoor je €8 intree per persoon betaald voor een hele dag.

Het avondeten was lekker. Alleen was het koud binnen, er stond een kachel maar daar werd geen hout bij gelegd als de gasten er niks van zeiden. Als drinken hadden ze water, cola, wijn. Ook wist het personeel niet wat ze voor je op tafel zetten. Dan vroegen we wat is dit voor toetje? vervolgens viel de mond bij een van de personeelsleden open, haalde haar schouders op en kwam niet meer terug. Heel bijzonder!!!

Ik zou er echt nooit meer terug gaan!

Kamertip: Neushoorn tour niet boeken! Beter is om niet naar dit hotel te gaan
  • Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Veerle W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Caroline R, Manager van Waterberg Wilderness Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 september 2015
Google-vertaling

Thank you very much for your comment. For the mistake concerning your room we like to apologise. Your complaint concerning bad service has been forwarded to our lodge manager. We regret also that you have been unlucky in spotting animals. Usually our guests are delighted by our "Rhino Drive". Unlike in Etosha, where you rely on your luck and drive in your own car, in our private nature reserve Waterberg Wilderness the probability of seeing our white rhinos is more than 95 percent, because our rangers assist our drivers in finding the animals. Unlike in Etosha, you can leave the game viewer and - guarded by our guides - take real close-up photos. The rate of 30 Euro for the drive, lasting at least two hours, includes a drink and a contribution to the costly protection of our rhino, giraffe, blue wildebeest, red hartebeest, oryx, springbuck, kudu and other game. Just for interest sake: A one hour harbour tour in Hamburg (without drink) costs 18 Euro.

Your Waterberg Wilderness Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 november 2014 beoordeeld

Goede ontvangst met koffie, thee en chocolade cake. Zeer ruime kamer met douche voor wel 6 personen, maar zeer kaal, wat aankleding zou beter zijn. Lekker geslapen in heerlijk bed. Lekker gegeten, set menu van 4 gangen. Hadden picknicklunch besteld wat zeer lekker was. Mooie omgeving!

  • Verbleef: november 2014, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sonja E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Caroline R, Manager van Waterberg Wilderness Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 december 2014
Google-vertaling

Hartstikke bedankt voor uw commentaar. Rooms and restaurant of our Waterberg Wilderness Lodge are decorated with nicely framed and large pictures of the former farm and the past of this area. In the process of our annual renovation of the lodge we will consider changes to the rooms and the bathrooms.

Met vriendelijke groet van de Waterberg en gelukkig nieuwjaar! - Uw Waterberg Wilderness Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2014 beoordeeld

Prachtig gelegen lodges in de vallei van de waterberg, heerlijk rustig. Heel goed ontvangen door Johannes. Heel lekker gegeten en nadien nog kunnen nagenieten van een glaasje wijn rond het haardvuur. Wij hebben de wandeling gemaakt met gids, zeer aangename jongen, naar het plateau, waar we konden genieten van een prachtig uitzicht. De rhino-drive bracht ons tot op enkele meters van de neushoorns. Maar de uitstap die ons het meest zal bijblijven was de cultuurtour naar Okakarara. Onze gids, Wesley, toonde ons het echte leven van veel Namibiërs, als toerist vonden wij dit ook belangrijk om te zien.

  • Verbleef: september 2014, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank An I
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Caroline R, Manager van Waterberg Wilderness Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 september 2014
Google-vertaling

Hartstikke bedankt for your very positive comment, which we passed on to our staff.

Your Waterberg Wilderness Team, with special greetings from Johannes and Wesley :-)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken