Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Net en schoon”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Las villas del ponton. IZDA

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Cottage -
3 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 5 gasten
Trescares, Asturië

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 15 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Sunshine6 ...
1 beoordeling
“Net en schoon”
Beoordeeld op 20 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017

Netjes en schoon. Terras/balkon is van een van de twee woningen die te boeken zijn aan de kleine kant. Niet altijd plek om auto te parkeren bij de woning, echter is verderop de straat ook mogelijkheid om te parkeren.

Datum van verblijf: augustus 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Crujan95
1 beoordeling
Beoordeeld op 20 september 2019 voor een verblijf in september 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Barcelona, Spanje
Beoordeeld op 23 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
dasboni
Malaga, Spanje
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 20 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
irenegons ...
Madrid, Spanje
Niveau 4 bijdrager
30 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
Beoordeeld op 10 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juli 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jose Ramo ...
Sevilla, Spanje
Niveau 4 bijdrager
26 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 28 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Clara Val ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 8 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen