Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke afsluiter van een korte vakantie”
Beoordeling van La Chapellerie

La Chapellerie
Geclassificeerd als nr. 2 van 84 Restaurants in Verviers
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Frans, Hedendaags, Pub-restaurant
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
17 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij kozen dit restaurant uit om een midweek Ardennen af te sluiten en gingen hierbij voor de menu bij gourmand. Een voltreffer qua keuken en zeker ook qua bijhorende wijntjes.

Volgende keer dat we in de streek verblijven komen wij zeker terug!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank robertvL2003SK
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (188)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 188 beoordelingen

11 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk interieur, vriendelijke bediening.
Het eten is verzorgd maar mist duidelijk nog wat finesse en afkruiding. De aangepaste wijn vloeide rijkelijk maar was voor mij nogal aan de zoete kant, zelfs met de coquilles, maar dit is uiteraard een persoonlijke opmerking. Over de kwaliteit van de wijn was niets aan te merken, integendeel.

Ik heb in ieder geval lekker gegeten en denk dat de chef nog meer potentieel heeft. Want alle elementen zijn aanwezig om nog net een tandje bij te steken.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank Bartbaus
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
6 februari 2018 beoordeeld

De inwendige mens versterken door een tussenstop in Verviers en dit in compagnie van gek Cruckie .Aangename bediening .Eerst grave lax en als hoofgerecht kalfszwezerikken .Leuk adres doch geen WOW-gevoel .

Datum van bezoek: februari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank BuffaloHamme
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
31 oktober 2016 beoordeeld

Ik sluit me aan bij de meerderheid van de beoordelingen: lekkere keuken, prima prijs voor de aangeboden kwaliteit (anders geen Bib Gourmand!), voldoende keuze (telkens 4 à 5 gerechten), zeer vriendelijke en vlotte bediening. De hinde in ons hoofdgerecht was succulent. Wie klaagt over de hoge prijs van de wijnen, moet dit maar eens lezen: we dronken een uitstekende wijn van 30 euro die in de wijnhandel tussen 16,25 en 19,90 euro wordt verkocht en in andere restaurants tussen 39,90 en 53,90 euro kost.

Datum van bezoek: oktober 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Luc M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
17 januari 2016 beoordeeld

Verzorgd viergangenmenu inclusief wijnen tegen een mooie prijs van € 65. Gerechten zijn goed afgekruid maar missen soms de finesse. Vriendelijke bediening van de gastheer met enthousiaste uitleg over de wijnen die gul worden bijgeschonken. Als je in de buurt bent is dit toch een aanrader.

Datum van bezoek: januari 2016
1  Bedank MVDBLauwe
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die La Chapellerie bekeken, bekeken ook

 
Verviers, Provincie Luik
Verviers, Provincie Luik
 

In La Chapellerie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.