vriendelijk personeel, jammer dat ze bijna geen Nederlands spreken en/of verstaan
In de hamam en sauna kan er verbetering aangebracht worden. Licht in sauna werkt niet. Niet zo aangename geur in hamam.Meer
- Gratis wifi
- Gratis parkeren
Geachte heer Demeyer,
Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling. We zijn blij dat uw verblijf aan uw verwachtingen voldeed.
Wij hebben nota genomen van uw opmerkingen en nemen contact op met onze technische dienst over het Wellness-centrum.
Wij doen inspanningen om onze tweetaligheid te verbeteren.
Wij verwelkomen u graag bij een volgende gelegenheid in ons 4-sterrenhotel. Wij nodigen u uit om onze activiteiten en arrangementen op onze websites te bekijken.
Met Vriendelijke Groeten
MƩlissa
Quality Management Team
Ik jaag altijd op deze veiling bij vakantie veilingen omdat ik dit hotel ontzettend fijn vind. De omgeving vind ik idyllisch, ik geniet hier echt. Zodra ik de bergen zie wordt ik blij!! Volgende maand kom ik weer!
aangenaam ontspannend verblijf met een prachtige kamer met bubbelbad, en een heerlijk restaurant.
wij deden e wandeling van hoegne, maar in verviers zelf is genoeg te beleven om je een weekend bezig te houden!
mooie lokatie en alles aanwezig in het hotel. Fijne restaurant en een fijne avondje dansen. hele fijne mensen en heel sociaal. Heel goed gelegen. mooie omgeving veel te bezien in de omgeving. gratis parkeren
Beste gast,
Wij zijn verheugd dat uw verblijf naar wens was en danken u voor het delen van uw succesvolle ervaring met ons.
Met vriendelijke groet
De directie
wij kwamen voor het werk met 3 monteurs welke het alle 3 een plezierig verblijf vonden en hebben ook genoten van de bistro en het eten de kamers waren aangenaam met een heerlijk ligbad en inloop douche als we weer daar in de buurt werken komen we zeker terug.
de kamer waren ruim en aangenaam, proper, je kan er tot rust komen, kleine fitness aanwezig die alles heeft voor een goede work-out, een wellness met sauna hamman en infrarood gelegenheden. Ontbijt zaal en restaurant aanwezig vriendelijk personeel aparte gedeeltes. Ruim aanbod.