US$Ā 80
eDreamsUS$Ā 80
ZenHotels.com
Skyscanner.com
Beoordeeld op 9 oktober 2021 via mobiele applicatie

Vakantie in eigen land. Gewoon relax. Gewoon lekker. Geen super speciale kamers maar wel groot en alles is er. Het ontbijt was lekker en goed. Gewoon gezellig.
We komen hier zeker terug.
En ook super rustige buurt.

Genieten out sang in eigen land.

Datum van verblijf: oktober 2021
Beoordeeld op 29 juli 2020 via mobiele applicatie

Gastvrije ontvangst, spreken ook Nederlands, heel klantvriendelijk, mooie ruime kamer, alles aanwezig, heerlijke bedden, heel schoon. Er is een klein terrasje buiten. Ligt aan een rotonde maar toch rustig.

Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeeld op 18 februari 2020

Prima verblijf voor 1 nacht, goede bedden op de ruime kamers die van alle gemakken voorzien is, simpel ontbijtje en geen last van het drukke verkeer die voor het hotel langs rijd.
Al met al een prima verblijf gehad hier.

Datum van verblijf: januari 2020
Beoordeeld op 3 oktober 2019

Warm en gezellig hotel, authentiek en schitterend onderhouden. Moderne kamer met ruime badkamer en comfortabele bedden. Je moet wel goed ter been zijn i.v.m. de steile trappen, maar ook bij een slechte conditie prima te doen :-)
Buurtbewoners komen in het cafe beneden ook een beetje buurten en een krantje lezen. Veel te zien tijdens het complete ontbijt (incl. verse jus) dat overigens ook prima smaakte.

Datum van verblijf: september 2019
Beoordeeld op 12 juli 2019 via mobiele applicatie

We komen hier zeker terug.
En ook super rustige buurt.

Datum van verblijf: juli 2019