Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gegeten”
Beoordeling van Restaurant StrAnders

Restaurant StrAnders
Geclassificeerd als nr. 3 van 8 Restaurants in Buren
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 4 - US$ 41
Keukens: Frans, Vis en zeevruchten, Nederlands
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: Gezellig eten bij hét visrestaurant van Ameland! Wat wij willen: lekker koken en jou een fijn moment bezorgen. Puur eten, fijne wijntjes op een super locatie tussen Buren en het prachtige strand.
15 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Even zoeken, op weg naar het strand bij Buuren. De dames hebben de zaak goed in de hand. Fantastisch gegeten, erg mooie kwaliteit, alles vers en zelf bereid.
Goede wijn adviezen.
Prijs kwaliteit is prima aanrader.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Lexanova
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (185)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 185 beoordelingen

14 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, ruime en bijzondere keuze uit gerechten. Prachtig op het bord! Ook voor kinderen leuke placemat die ze kunnen kleuren, veel kinderstoelen, lekkere gerechten. Zalige cocktails. Goddelijke toetjes!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank ericahott
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden gereserveerd omdat we in de Amelander positief artikel gelezen hadden. En het bleek helemaal te kloppen. Heerlijke vis, goede kwaliteit. Ook biologische wijnen en niet verkrijgbaar. En we zagen ook een wijn van wijngoed Thorn op de kaart staan!
Het eten was dus heerlijk. Mooie goede porties en mooie combinatie. De zeekraal en de groene asperges waren als warme groenten heerlijk bij de Noordzee tong! De bediening was keurig!
Kortom aanrader.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank josindewereld
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2020 beoordeeld

Het eten hier is lekker, WANNEER het eenmaal gebracht wordt. Wij werden vergeten, en ieder lid van de bediening had een andere reden waarom het zo lang duurde: het was druk, we hadden ons brood nog niet niet op (!?!) en, eindelijk, de ware reden: ons bestel briefje was per ongeluk achteraan gehangen. Ik verwacht dan een excuus en kopje koffie, maar niets van dat alles.
Locatie bij strand is goed

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marian3sn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2020 beoordeeld

Voor goeie visgerechten moet je hier wezen. Van alle bezochte restaurants de best ingespeelde team van Ameland. Heb ze niet allemaal gehad natuurlijk, maar toch aardig wat deze week. Deze dames wisten echt van aanpakken. Tijdens het doorwerken gewoon in elke pas vriendelijkheid. Dingen werden meteen opgemerkt, als je een vraag had. En dan het eten, prijs kwaliteit was gewoon dik in orde. Eten op Ameland is gewoon goed, hebben 5 a 6 restaurants gehad en ze scoorden bij ons gewoon zeer goed. Tip: Ik weet jullie hebben genoeg keus, maar zou graag van zo'n visrestaurant een mosselpan terug willen zien op het menu. Kom zeker terug bij een volgend bezoek aan Ameland.

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank tatankah2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant StrAnders bekeken, bekeken ook

 

In Restaurant StrAnders geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.