Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Leuke vakantie woningen”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Villaputzu, Province of Cagliari, Sardinië

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Simon v
Niveau 5 bijdrager
65 beoordelingen
23 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 17 nuttige stemmen
“Leuke vakantie woningen”
Beoordeeld op 29 april 2018 voor een verblijf in april 2018

Leuke vakantie woningen in een leuke omgeving, al hoewel begin april er nog niet veel open is en weinig valt te beleven. Wat later in de tijd is het warpt beter qua restaurants en eet gelegenheden. Mooie omgeving met voldoende mogelijkheden om leuke wandelingen te maken. De huisjes zijn klein maar hebben voldoende om er een of twee weken in te verblijven. Aardige mensen in de receptie dus zeker leuk om er een keer heen te gaan. Mooie auto ritjes zijn er voldoende aanwezig om te maken. Temperatuur was ook toen wij er waren goed, waren behoorlijk verbrand na een wandeling die langer duurde dan we wilde. Kortom leuke week gehad.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hank1965
Winterswijk, Nederland
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
“Relaxt ontspannen”
Beoordeeld op 25 juni 2015 voor een verblijf in juni 2015

Appartementencomplex, met ruime nette en schone appartementen. Jammer dat niet alle appartementen uitzicht hebben op zee. Vriendelijk personeel, goed ontbijt. Veel animatie voor jong en oud. Mooi Zwembad, mooie fitness ruimte met veel moderne toestellen

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Vriendelijke personeel en leuk animatieteam
Minpunten: alleen wifi in restaurant
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stefano C
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 8 augustus 2016 voor een verblijf in juli 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vaniglia ...
Lugnacco
Niveau 5 bijdrager
74 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 48 nuttige stemmen
Beoordeeld op 18 september 2015 voor een verblijf in september 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Keuken & keukengerei Hoe schoon was de badkamer?
Service
Pluspunten: la vista mare è davvero spettacoalre
Minpunten: il fatto di fare il check out alle 10,30 del mattino e la mancanza di Wi-Fi ma nello stesso tempo ci ha permesso di rilassarci totalmente e
Reisgroep: Compagno/a
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen