Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Park Hotel Serena(Viserbella)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 137
US$ 130
Official Hotel Site
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
DaSamo Hotel(Viserbella)
US$ 126
US$ 119
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 11% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 11% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 133 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Residence Cigno(Viserbella)
US$ 131
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Fra i Pini(Viserbella)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 102
US$ 97
Official Hotel Site
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Baia Resort(Viserbella)
US$ 109
US$ 82
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 33% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 33% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 122 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Palos(Viserbella)
US$ 119
US$ 116
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 114
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Albatros(Viserbella)
US$ 186
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Albergo Rondine(Viserbella)
US$ 75
B&B.it
Zie aanbieding
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (874)
Beoordelingen filteren
875 resultaten
Waardering van reizigers
622
218
26
6
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
622
218
26
6
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 875 beoordelingen
22 augustus 2017 beoordeeld

Dit is een hotel waar je zeker met kinderen een prettige vakantie zal hebben, maar als je voor wat rust gaat, is dit absoluut af te raden. Van 's morgens tot 's avonds is er muziek, animatie, lawaai! We hadden wel het geluk van een prachtige kamer te hebben, een familiesuite, met uitzicht op zee. De kamers waren ook heel goed geïsoleerd zodat je, eenmaal op de kamer, weinig hinder van al het geluid had. De keuken was erg goed, alles was in buffetvorm en steeds werd alles goed aangevuld. Pluspunt is zeker ook dat wijn en water inbegrepen zijn bij half pension. Maar ook in het restaurant was er enorm veel lawaai van schreeuwende kinderen. Veel gasten kleedden zich, ook in het restaurant, als badgasten, iets wat meteen een laag allure aan een restaurant geeft. Het zwembad was tijdens onze twee weken driemaal 'in onderhoud' wat erg vervelend was met een temperatuur van bijna 40 graden. Aan het zwembad was er constant luide muziek en/of kinderanimatie, dus ook geen plaats om tot rust te komen. We hadden een parkeerplaats mee gereserveerd en kregen er één toegewezen. Na een uitstap was onze aangewezen plaats tot driemaal toe ingenomen door een andere wagen. Dit was duidelijk niet goed geregeld. Het personeel bleef steeds vriendelijk en zocht wel mee naar oplossingen. Ook de wijk Viserbella leek ons eerder een afgeleefde wijk van Rimini. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Greet D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Arlotti H, Responsabile reception van Oxygen Lifestyle Hotel Helvetia Parco, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 december 2017
Google-vertaling

Dear guest,
we thank you for your opinion and the we are really happy for the positive comments about the food and the room. On the other hand, we are really sorry that you didn’t enjoy your stay by us.
We are a Family Hotel and the kids bring a lot of joy and happyness. For the guests without little children we normally suggest a time less crowded to come to the restaurant or we reserve a secluded table.
Viserbella is known for being a quiet area of Rimini, not too much overcrowded and every year the local administration does some improvement to the promenade.
The music by the pool is normally not too loud, given that the hotel is located near appartments and we always respect the rest time of our guests and the neighbors. We are really sorry and we apologise for the inconvenience about the pool facility. We had just two breakages during the last summer and we immediately repaired the machinery. In the meantime our guests were invited to go to the pool of one of the other hotels of our management, just 30 meters far and even equipped with sunbeds, umbrellas and Jacuzzi.
At lunch we don’t ask for a formal dress code and people can come to eat in a simple way. Obviously it’s forbidden to enter in the restaurant with the bath suit, but shorts and a vest are ok for us.
We apologize for the inconvenience with the parking. During the high season most of the guests use our parking and sometimes it happens that guests park in the wrong number. At the parking-bell we always ask the name of the family or of the room and we do a double check with the parking number.
When there is a problem we always do our best to solve it in the better and fastest way... thank you for mentioning our friendliness in your review!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Very great hotel , Nice entertainment for de kids ,and Very Very friendly staf ,we come back Next year

Ciao.

Room 103
Name serrien


Voor de reizigers met de auto vanuit België

De volgende peage's

Begin Luxemburg 4.40 €
Frankrijk 8.60 en eens 2.20
Zwitser vignet 40 euro aan de grens aanrader om zelf aan de grens te kopen is het goedkoopste en geen wachtrijen
Italië eens 3a4 €
En eens 22.80€ juist voor provincie rimini

Verbruik auto :tank je auto volledig vol in belgie
En tank juist voor het verlaten van Frankrijk

De prijzen in Zwitserland voor benzine
Vanaf 1.4 tot 1.8 euro de liter
Het zelfde in Italië

Voor heen en terug betaal je voor je benzine 260 euro

Onderweg om te eten heb je verschillende soorten wegrestaurants en stop plaatsen voor te eten waar het druk is is het altijd goed

En wil je snachts even rusten neem altijd een stopplaats dat zeer goed verlicht is

We zijn met 2 kinderen er bij vertrokken 1 van 3 en 1 van 2 en dit is zeker Doen baar neem zeker wat ontspanning mee zoals als je je beentjes strekt een bal of een bellenblazer plezier verzekerd


Nog een kleine tip voor je zelf .

Neem zeker voldoende water mee in de auto als je in de file staat

En voor het toilet onderweg wc papier en detol doekjes aangeraden en ontsmetting voor na het toilet bezoek

Geniet van de rit onderweg je komt mooie plaatsen tegen

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
Bedank Robby S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi gerenoveerd hotel met ruime propere kamers. Al het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Geweldig ontbijt dat constant aangevuld wordt, de sapcentrifuge was een groot pluspunt. Zeker een aanrader! Mooi onderhouden zwembad.

Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
Bedank Patrik_vds
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 april 2016 beoordeeld

Super hotel ! Het personeel was bijzonder vriendelijk. Na de lange reis per auto werd er bij ons bij aankomst als verrassing nog gemeld dat de kamer werd geupgraded naar een suite!! Het vakantieseizoen was nog in volle voorbereiding in de omgeving maar het hotel heeft dit perfect opgevangen door ons hartelijk te bedienen. Topadres !

  • Verbleef: april 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Nikkie_VE73
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juni 2015 beoordeeld

Dit hotel heeft alle nodige accomodatie voor de fietser. Dit is een ideale combinatie van fietsvakantie met lekker eten, tof verblijf en omgeving te Rimini. Is even buiten Rimini stad, maar is geen nadeel.. Rimini ligt kort bij en makkelijk te bereiken met bus.
Opletten voor gps, Oxigen hotel ligt in gehucht van Rimini , Viserbella.
Een aanrader, ook voor familie met kinderen.

  • Verbleef: mei 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank geert p
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken