Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (67)
Beoordelingen filteren
67 resultaten
Waardering van reizigers
8
18
18
12
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
8
18
18
12
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
40 - 45 van 67 beoordelingen
Beoordeeld op 14 november 2014 via mobiele applicatie

Het Roompot park Hambachtall in de herfstvakantie bezocht. Huisje 42. Het park is tegen een heuvel gebouwd. Goed voor de beenspieren. Bij ontvangst bij de receptie vriendelijk geholpen in het Nederlands.

Huisje is leuk opgebouwd. 3 niveaus. 3 slaapkamers, badkamer met wc, aparte wc en woon/keuken met openhaard. In het huisje staan standaard meubels. We konden goed horen dat de buren meubels aan het verplaatsen waren.

Zwembad is leuk en groot genoeg. Hier en daar kan er wel een likje verf op de muur en overige attributen. Het is behoorlijk subtropisch. De sauna is via een ingewikkelde en onduidelijke manier te bereiken.

Snackbar is via buiten te bereiken Goed gegeten. Gelukkig meegenomen naar het huisje. Het is behoorlijk warm in de snackbar.

Ligging van het park is schitterend. Ook in de omgeving is veel te doen. Bij de receptie veel folders aanwezig. Winkels in Brikenfelt.

Wij en onze kids hebben een leuke vakantie gehad.

Verbleef: oktober 2014
3  Bedank Roland M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 mei 2014

We zijn een weekendje weg geweest bij Ferienpark Hambachtal. Het hotel waarin we zaten was nogal dramatisch. Als je binnenkomt valt direct op dat het heel erg verouderd is. De gangen zijn donker en hebben erg slechte verlichting. De kamers zijn matig. De bedden iets aan de vieze kant. Het zwembad was redelijk te noemen. Je hebt in de buurt weinig dingen om te beleven. De omgeving is wel prachtig om te zien. Vooral als je met de auto richting Trier reist.

  • Verbleef: juni 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Martijn-TA
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 30 augustus 2013

Na boeking een week hier lees ik de nogal negatieve opmerkingen en wist niet wat zodra we aankwamen hadden te verwachten.

We waren aangenaam verrast. Ons huis ( 84 ) was schoon en het enige dat niet werkte was het licht in de hal (kapotte lamp). De keuken, hoewel gedateerd was compleet en de koelkast en vriezer zijn van een goede grootte, genoeg te blijven eten in voor bijna een hele week. De badkamer met douche was echt schoon, zelfs niet elk teken van schimmel of discoloring op de veel breeuwen. Het subtropisch zwembad is ook erg mooi en schoon hoewel het haar leeftijd is resultaat.

Het Park was bijna vol terwijl wij hier waren, maar nooit voelde het druk aan (in het zwembad, winkel of restaurant).

De locatie van dit park is echt mooi .. het platteland is bezaaid met kleine dorpjes en als u wilt winkelen is Birkenfeld minder dan 15 minuten van het park.

Wat betreft de restaurants .. er zijn er genoeg in de buurt, zou ik zeker Landgasthaus Böß aanbevelen ( Hauptstraße 14 55767 Schwollen) voor een aantal fantastische lokale gerechten.

Al met al, als je kan leven met de 70 's stijl interieur ( zoals mijn partner), is dit een uitstekende optie en wij denken erover terug te keren in de toekomst.

3  Bedank Bengt F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 23 juli 2013

We dachten: leuk, dichtbij op vakantie met ons kleine zoontje, lekker badderen in het tropisch zwemparadijs. We konden een babypakket huren, dus niks stond een mooie vakantie in de weg.

Behalve dan de vieze bedden, de afgeragde box en het ontzettend stinkende huisje. De omgeving is wel mooi en de eerste drie dagen dat we mooi weer hadden kon ik me dan ook nog over mijn afschuw voor het huisje heen zetten. We zijn een dag naar Trier gegaan en eentje naar Luxemburg Stad. Prima te rijden allemaal.

Maar toen het bekend werd dat het de rest van de week zou gaan regenen (en we dus steeds in het huisje aanwezig zouden moeten zijn), zijn we vijf dagen eerder vertrokken. Uiteraard kregen we geen geld terug, dus ik heb spijt dat we deze vakantie hebben geboekt.

Ik zou dit vakantiepark afraden, het is hartstikke oud. Echte vergane glorie. Ook het zwembad stelde niks voor.

  • Verbleef: september 2012, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
5  Bedank LindaZwolle
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juni 2013

Wij komen hier al 20 jaar en zien het steeds verder aftakelen! Inmiddels is Duck tape de oplossing voor alle gebreken. Het "tropisch zwemparadijs" is bijna niet meer bemant, de bedjes (nog 6) bijna allemaal kapot. De sproeiers bij de stroomversnelling staan uit net als de stroomversnelling (deze zet men alleen aan bij drukte, bv woensdag middag) De sproeier in het kinderbad staat uit, de paddenstoel in het kinderbad staat uit. Het houtwerk van de kozijnen is zo verrot dat je er op sommige plekken zo door naar buiten kan kijken, ook tocht het enorm omdat kit en stopverf vergaan is. Er hangen ventilatoren aan het plafond welke een beetje wiebelen, ik was bang dat ze in het water zouden vallen.....Bij de entree van zwembad en sauna is al jaren geen personeel meer aanwezig, alleen een snoep en drankenautomaat die overigens ook op defect stonden. De sauna bar is op di en do ook gesloten en ik vraag me af of de sauna's het wel doen....? Durfde het niet aan. Sinds Roompot het heeft overgenomen van de Duitse uitbater is het alleen maar bergafwaarts gegaan. Het huisje (194) was smerig en stonk, er lag urine naast de wc. Overal stofvlokken en zelfs vlooien. Het bankstel was zo smerig dat een geel huishouddoekje met 1 veeg al zwart was! Het is ook heel normaal dat een medewerker gewoon je huisje binnen komt, met een eigen toegangspas, dit is ons nu 2 x overkomen. Deze keer lagen we nog te slapen 's morgens, en werd er 1 x aangebeld, we waren blijkbaar niet snel genoeg en dus stond ze binnen met een brief! Eerder hebben we al een onderhoudsmonteur binnen gehad die schrok toen van onze hond (deze is erg groot) en rende toen weg de deur openlatend! De deur kan namelijk niet van binnenuit op slot, sinds ze het kaartensysteem hebben krijg je geen sleutels meer en kan de deur dus niet op slot. De kachel is zo afgesteld dat hij na ongeveer een uur uitslaat en dat geld dan ook voor de slaapkamers, dus je moet hem om het uur aanzetten wat nogal lastig is s 'nachts als het koud is. Hij gaat namelijk terug naar 15 graden. De bewegwijzering, de groenstroken en de lantaarnpalen op het park zijn zeer slecht onderhouden, Veel is gerepareerd met Duck tape groenstroken zijn overwoekerd met onkruid, verlichting knippert als waren het een Amerikaans motel uit griezelfilms. Ook de Nederlandse medewerkers achter de balie zijn totaal onvriendelijk en ongastvrij, er komt nauwelijks geluid uit! Kortom een echte afrader inmiddels. Alleen als je voor 29 euro een midweek kunt boeken in een rookvrij/huisdiervrij huisje dan zou je het nog kunnen overwegen......... maar voor ons was dit de laatste keer.

Kamertip: Geen huisdieren en geen rokers huisje, en verder op goed geluk.....
  • Verbleef: juni 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
4  Bedank ToosQuibus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken