Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Granita en vino mandola”
Beoordeling van caffe bar Turrisi

caffe bar Turrisi
Geclassificeerd als nr. 5 van 18 Restaurants in Castelmola
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 32
Keukens: Mediterraan
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Speciale gelegenheden, Barscene, Lokale keuken, Grote groepen
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
6 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier alleen een lekkere granita gegeten en een glaasje amadel wijn geproeft op de bovenste etage. Boven heb je een mooi uitzicht en de inrichting is ook grappig.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank NatasjaSluiter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.556)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 1.556 beoordelingen

29 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier een lekkere burger gegeten en een heerlijk amandeldrankje. Overal zijn penissen te zien en afbeeldingen copulerende stellen. M'n vrouw werd er erg opgewonden door, hetgeen mij eerst onzeker maakte, maar later mocht ik de zoete vruchten plukken.
Dit is dus echt een aanrader!!!!

Datum van bezoek: september 2016
2  Bedank JanLinksGroningen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier enkel een amandelwijntje komen drinken.
Mooie setting, vriendelijke bediening en gezien het adembenemende uitzicht van op het 4e verdiep terrasje helemaal niet duur.
Je kan er ook eten, en ook dat valt best mee van prijs.
Alles kadert in een historische setting met referenties naar de oude Griekse geschiedenis.
Aanrader !

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank Thomas S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Perfect gegeten. Erg goede en vriendelijke bediening. Insalate di mare was vers en perfect. De conolo siciliani was ook erg lekker. Pasteas zijn ook een aanrader. Uitzicht vanaf het balkon is fenomenaal

Datum van bezoek: mei 2016
Bedank dutchy23
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij kwamen in dit restaurant, omdat de meeste al vol zaten. Het ziet er als de buitenkant als binnen er ontzettend gezellig uit, maar erg toeristisch, en daar kwamen wij ook achter.
De pizza magerita was niet lekker. Het leek erop of de kaas door een magnetron was opgewarmd.
Geen goede ervaring

Datum van bezoek: september 2015
Bedank GaryLischer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die caffe bar Turrisi bekeken, bekeken ook

Castelmola, Province of Messina
Castelmola, Province of Messina
 
Taormina, Province of Messina
Castelmola, Province of Messina
 
Giardini Naxos, Province of Messina
 

In caffe bar Turrisi geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding