Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Venere(Castelmola)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 28/07
US$ 88
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Villa Regina(Castelmola)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 28/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 107
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis internet
Villa Pace B&B(Castelmola)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 105
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
SensiHome(Castelmola)
Gratis annuleren tot 28/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 122
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
The Lemon Tree(Castelmola)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Casa Mathea(Castelmola)
Booking.com
Zie aanbieding
Al Borgo Medievale(Castelmola)
TripAdvisor
Zie aanbieding
B&B Chiocciola(Castelmola)
TripAdvisor
Zie aanbieding
B&B Casabellavista(Castelmola)
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (504)
Beoordelingen filteren
505 resultaten
Waardering van reizigers
246
174
59
19
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
246
174
59
19
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 505 beoordelingen
9 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk klein hotel met veel antiek en goede kamers. Niet al het personeel spreekt Engelsen bij aankomst was er dan ook ern hoop verwarring qua parkeren en kamer.
Smorgens aan het ontbijt kan je op het terras heerlijk genieten van de etna bij zons op komst.
Ondanks alles heb ik zeker genoten van villa Sonia en castelmola

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
Bedank vincent d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2016 beoordeeld

Vriendelijke bediening, overal in het hotel. Niet iedereen spreekt goed Engels. Veel antiek in het hotel en ook de kamers zijn voorzien van oudere meubelstukken. Het uitzicht vanaf het terras is geweldig, je kan mooi de de Etna uitkijken. Het hotel heeft een fijn zwembad met luxe zongelegenheid. Je moet er wel heel hoog de berg voor op, maar dat is de moeite waard.

Kamertip: Kamer met Etna-uitzicht
  • Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Brenda V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Sfeervol hotel,zeer aardige heer achter receptie. mooi zwembad en super mooi uitzicht vanaf terras en kamer. Heerlijk gegeten zowel ontbijt als diner, ligging 10 minuten vanaf toarmina, evt shuttlebus, zou hier zo weer teruggaan!

Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
Bedank Jolanda v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg sfeervol hotel met oude inrichting, vriendelijk personeel, en goed verzorgd ontbijtje, met uitzicht op de Etna! Iedere kamer is anders ingericht, met oude spullen, maar mooi. Parkeerplaats is een beetje aan de krappe kant! Aanrader!

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
Bedank RikovanderVrande
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 mei 2016 beoordeeld

Met stijlvol bedoel ik dat alles in het hotel is ingericht zoals het begin 1900 is geweest. Dat wordt met meubels, verlichting en accessoires consequent gedaan. Wat afwijkt is dan gelukkig de badkamer en de lichtbedden bij het zwembad.

Zelfs op ons grote terras met zicht op de Etna stond een tafeltje met twee ijzeren stoeltjes. Twee kussentjes aanwezig maar dat hou je geen uren vol.

Maar wat een schitterend uitzicht. De weg naar het hotel gaat via Taormina naar boven het hotel ligt praktisch boven aan de berg. De rit met de auto is goed te doen.

We zijn een paar dagen gebleven, in het hotel gedineerd voor 30 euro pp. Dit drie gangen diner was iedere avond goed.

Taorminia is een stad waar je prima een paar dagen kan vermaken. Je kan ook met de kabelbaan naar Mazzaro, ook leuk om te doen.

Uiteraard de Etna op geweest, de weg naar boven is ook prachtig om te rijden.
De Etna had op de laatste avond nog een cadeautje, hij begon wat te knetteren en dat is in het donker een leuk gezicht

Kamertip: wij zaten in kamer 308 met jacuzzi met uitzicht op de Etna wifi met samsung goed, met iPhone slecht
  • Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank John v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken