Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Als een god in Frankrijk....”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Le Luc, Var, Provence

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Een TripAdvisor-lid
1 beoordeling
“Als een god in Frankrijk....”
Beoordeeld op 6 november 2016 voor een verblijf in juli 2014

Zo voelden wij ons in ieder geval in de kleine maar zeer complete gite,met veel privacy, fijn terras en een heerlijk zwembad..Hartelijk ontvangst door de gastvrouw Yvonne. Eerste avond uitgebreide tapas en 's morgens heerlijk ontbijt zodat je zelf niet meteen op pad hoeft. Zoek je een rustige plek maar toch dichtbij alle voorzieningen en de kust, dan is dit zeker een goede locatie!

Tip: broodservice zou het plaatje compleet maken, aangezien de bakker en winkels niet op loopafstand liggen.

Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 nov 2016
Dankjewel Marian en Raymond, heel fijn te vernemen dat jullie verblijf zo goed is bevallen. Ja het is inderdaad jammer, nu dat ik alleen werk en met de werkzaamheden in de vroege ochtend, lukt het niet meer om naar de bakker te gaan. Nog eens dank voor jullie gezellige komst en voor de mooie beoordeling. Groetjes uit Les Muraires, Yvonne.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Esther S
Hilvarenbeek, Nederland
2 beoordelingen
“Uitstekend!”
Beoordeeld op 20 oktober 2016 voor een verblijf in augustus 2014

Het is alweer een paar jaar geleden dat ik er was met mijn man. We zijn heerlijk verwend door Yvonne. Gastvrijheid heel prettig! De rust heerlijk, en we waren zo op mooie plekjes in de Provence of aan zee. Ik denk er met een warm hart aan terug.

Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 nov 2016
Dankjewel Esther en Mark, heel fijn te vernemen dat jullie mooie herinneringen hebben aan je verblijf hier in Les Muraires. Nog eens dank voor jullie komst en de gezelligheid die je meebracht.!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Geert B
1 beoordeling
“fantastisch vakantie adres”
Beoordeeld op 5 oktober 2016 voor een verblijf in juni 2015

We hebben erg genoten van de streek en van de Gite. Ook de verzorging en inlichtingen voor wat betreft de streek waren gewoon super. We gaan zeker weer terug komen.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
13 okt 2016
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en uw verblijf hier. Heel fijn te vernemen dat het goed is bevallen, we kunnen niets beters wensen. Heel fijn u volgend jaar juli weer terug te zien.!
Vriendelijke groeten uit de Provence
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
wanka2015
Zeist, Nederland
Niveau 4 bijdrager
46 beoordelingen
18 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 nuttige stemmen
“prettige en rustig gelegen gite”
Beoordeeld op 30 september 2016 voor een verblijf in juni 2016

De gite Amethist is niet groot, maar keurig schoon en voorzien van prima bed. Ligt heel rustig aan het zwembad. Gastvrouw Yvonne verzorgt alles, van een salade op de aankomst dag tot het regelmatig bezorgen van schone handdoeken etc. Vanuit Le Luc ben je snel aan zee of mooie Provençaalse plaatsen zoals b.v. Vidauban, Lorgues

Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
13 okt 2016
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en uw verblijf hier. Heel fijn te vernemen dat het goed is bevallen, we kunnen niets beters wensen. Heel fijn u volgend jaar weer juni terug te zien.!
Vriendelijke groeten uit de Provence
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Romain B
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 17 februari 2018 voor een verblijf in februari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Perrier N
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 31 oktober 2017 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 nov 2017
Merci beaucoup, je suis heureuse de savoir vous avez passé un bon séjour. C’était un plaisir de vous avoir accueillis.! Bien à vous, Yvonne
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Birgit N
1 beoordeling
Beoordeeld op 12 juni 2017 voor een verblijf in juni 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 jul 2017
Thank you Birgit, for your review and your visit.! It was a pleasure to have you as a guest. Hope to see you again in the Var, good luck.!
Vielen Dank für Ihre Bewertung und Ihren Besuch! Es war eine Freude, Sie als Gast zu haben.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen