Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Rust en kalmte”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
Studio, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Le Luc, Var, Provence

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
ManuNicol ...
1 beoordeling
“Rust en kalmte”
Beoordeeld op 30 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017

Prachtige ligging in de Var. Rustig, stil, comfort. Meer zoeken wij niet op in onze vakantie. Hier hebben wij dit gevonden.

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
20 dec 2017
Hallo Manu en Nicole, nog eens hartelijk dank voor uw bezoek afgelopen zomer, en veel dank voor de beoordeling op Tripadvisor. Mijn reactie is erg laat, maar geeft mij de gelegenheid u heel fijne december feestdagen toe te wensen. Vriendelijke groeten, Yvonne
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nicole H
1 beoordeling
“een verblijf dat "puur genieten is"”
Beoordeeld op 9 november 2016 voor een verblijf in juni 2014

Al 6 zomervakantie's brachten we door op dit domein .Steeds een warme ontvangst door de gastvrouw Yvonne en Serge.
Mooie natuur rondom de gite.
Door de afgelegen ligging zeker auto nodig.
Centrale gelegen voor mooie uitstappen in het hartje Provence.
Een vakantie plek,warm aanbevolen en elke dag puur genieten aan het zwembad onder de vijgenboom .

Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 nov 2016
Dankjewel Nicole en Richard, ook wij hebben heel fijne herinneringen aan jullie vakanties hier, altijd prettig en gezellig.! Het doet goed te weten dat jullie het zo naar je hun zin hebben gehad. Nog eens dank voor alles. Héél leuk met de foto’s erbij. !
Warme groeten uit Les Muraires, Yvonne
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Romain B
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 18 december 2017 voor een verblijf in december 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
13 jan 2018
Merci beaucoup Romain, je suis heureuse de savoir vous avez passé un bon séjour. C’est toujours un plaisir de recevoir des hôtes agréables et qui savent apprécier notre environnement. Bien à vous, Yvonne
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jaume Sol ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 20 april 2017 voor een verblijf in april 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 jul 2017
Thank you so much Jaume, for your review and your visit.! It was a pleasure to have you as a guest..
Gracias por sus comentarios y su visita.! Fue un placer tenerle como invitado.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen