Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Beoordelingen (1.718)
Beoordelingen filteren
1.718 resultaten
Waardering van reizigers
1.135
406
119
42
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.135
406
119
42
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
20 - 25 van 1.718 beoordelingen
11 februari 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Eigenlijk is alles al gezegd over dit super hotel. Maar hier dan nog een extra bevestiging. Na 2 uur door het hotel te hebben gelopen om alle kamers te bekijk ben je eigenlijk nog niet uitgekeken. Op elk moment van de dag is het licht weer anders en zie je weer nieuwe licht spelingen in de ijs sculpturen van de kamers. Dit hotel heeft alles voor een unieke belevenis! WOW.

Verbleef: februari 2015, reisde met een partner
1  Bedank Frans W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 februari 2015 beoordeeld

Het Icehotel is alleszins een streling voor het oog. Echter, een overnachting in een cold room is geen bijzondere belevenis. 's Ochtends is het meest ergerlijke moment. Iedereen wordt om 8u gewekt (een glas warme bessensap aan bed) en een kwartier later is iedereen in de locker room met zijn bagage aan het frunniken. Stel je maar een grote ruimte voor met allemaal kastjes waarin iedereen z'n bagage uithaalt vooraleer massaal aan het ochtendtoilet te beginnen. Een grote kakofonie, niet leuk om een dure nacht te eindigen of een dag te beginnen.

Kamertip: Betaal aanzienlijk minder voor een warm room en ga het Icehotel overdag bezichtigen.
  • Verbleef: januari 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
2  Bedank ThorRRRRRRRRRR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2014 beoordeeld

Dit zeer bijzondere hotel moet je minimaal 1 x in je leven ervaren hebben, geen wisky on the rocks maar in the rocks, je drinkt je drankje uit een "glas" van ijs, geweldig. Uiteraard is het koud, mAr de absoluut aparte sfeer zorgt dat je de koude snel vergeet, na de drankjes zijn we gaan slapen op een stapel rendierhuiden, in een heerlijk warme slaapzak, waarbij je wel je muts op moest houden ivm de kou, die nacht echt geen kou gehad, de volgende morgen is het wel even doorbijten om je kleding weer aan te trekken en aan de gang te komen. Al met al een super ervaring welke ik zeker niet zal vergeten.

Kamertip: Voldoende vroeg boeken is het advies, boek ok gelijk de vluchten (tussenstop in Stockholm, leuk om een dag of 2 daar door te brengen.
  • Verbleef: januari 2014, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2014 beoordeeld

Al gehoord van een ijskoud hotel dat al volgeboekt is. Geen verwarming, geen douchen. Geen tv, een propere slaapzak, geen lakens en ,s morgens Kleef je met uw kousen staan de grond. Leuk, ja echt wel. Valt het mee, ja zeker, je blijft gewoon in jouw bed s, morgens zou fijn is het om daar te slapen, of wil je niet uw jouw warm nestje kruipen. Haaha, leuk he.

Kamertip: Vraag een warme slaapzak, en een muts opzetten, zonen je geen koude voeten.
  • Verbleef: november 2013, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank goldwinger1000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 januari 2014 beoordeeld

als klein mannetje naar yorin travel kijken en denken daar wil ik nog wel eens naartoe....
dit speciale hotel en het noorderlicht stonden op mijn droomlijstje van bestemmingen om af bezoeken...en het was zeker de moeite waard.
het ijshotel is opgedeeld in 2 delen ( koud en warm ) koud is waar je slaapt...en de drankjes nuttigt in de originele icebar. het warme gedeelte is waar de receptie zich bevind en je heerlijk kan douchen.
daarnaast zijn er ook normale kamers te boeken in chalets zodat je er ook langer en normaal kan verblijven om veel excursies te kunnen doen...en dat is de moeite!
aanrader! neem de hondenslee als transit tussen de luchthaven en het ijshotel...wat prachtige en indrukwekkende start van je verblijf in het ijshotel.

Verbleef: februari 2013, reisde met vrienden
Bedank WJ1984
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken