Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijk genieten vlakbij de Zwarte Zee”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Kranevo, Oblast Dobritsj

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Dekkinga
1 beoordeling
“Heerlijk genieten vlakbij de Zwarte Zee”
Beoordeeld op 13 september 2019 voor een verblijf in september 2019

Wij waren van 4 t/m 11 september in dit ruime appartement van Tony en Carol, waar we een heerlijk verblijf hebben gehad. Het appartement heeft alles voor een zorgeloze vakantie en ligt op slipper afstand van het strand. Lekker rustig een paar straten achter de straat met het uitgaansleven, zodat het rumour van het avondleven niet hoorbaar is. Het zandstrand is zalig, en de zee lekker van temperatuur. Vanuit Kranevo kun je meerdere kanten op om plaatsen te bezichtigen, het paleis van Balchik met de botanische tuin is super mooi en echt een aanrader!
Al met al hebben wij een heerlijke vakantie gehad. Tony en Carol zijn erg vriendelijk en behulpzaam, alles goed geregeld. Als wij weer naar de oostkust op vakantie gaan zullen we niet aarzelen om deze plek met zwembad weer te boeken.

Datum van verblijf: september 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 sep 2019
Thanks for the review it was a pleasure to meat you both glad you enjoyed you stay hope to see you again one day all the best
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JuneC1184
1 beoordeling
Beoordeeld op 23 september 2020 voor een verblijf in augustus 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2020
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 sep 2020
Thank you our job is easy with good guest's
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jayhiles8 ...
Sheffield, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 25 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 sep 2019
Thanks Jayd always welcome
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
juliebC14 ...
Derbyshire, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 24 juni 2019 voor een verblijf in juni 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
17 jul 2019
Thank you for your kind review glad you enjoyed your time glad to help
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.