Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, ook het materiaal was heel goed ! Zou het zeker aanraden!
Top service en goede fietsen! Werden zelfs bij het hotel waar wij verbleven gebracht en opgehaald ... meer lezen
Prima service. Had in eerste instantie teveel betaald. Netjes afgehandeld. Goede fietsen. Zadels een beetje minder geschikt voor ons. Verder tevreden. Kunt prachtig fietsen in de omgeving.
Een geweldige leerzame middag gehad met Nick en Jens als geweldige gidsen. Perfect uitje voor jong en oud ervaren en niet ervaren. 100% aan te raden!
Geweldige service echt een top bedrijf om een fiets te huren. Fietsen zijn geweldig en in zeer goede staat ook de bezorg en ophaal sevice is zeer goed verzorgd. Vriendelijke medewerkers echt een aanrader.
Goede mountainbikes, leuke route en gezellige borrel achteraf. Goed telefonisch bereikbaar. Professionele website.
Bedankt voor de leuke recensie Iris! Hopelijk tot snel! Team Rent-a-Bike van Dam
Hele mooie en goede nieuwe mountainbike gehuurd! Heerlijk een paar uurtjes gefietst door de mooie parcours van Noordwijk
Leuk dat je bent geweest om te mountainbiken! Hopelijk tot snel! Team Rent-a-Bike van Dam
Wij hebben 4 uur lang op geweldige mtbs gefietst! Goede service en geweldig geholpen. Ik zou zeker hier weer fietsen huren als ik in de omgeving ben.
Fijn om te horen dat de Mountainbikes goed bevallen zijn! We zien je graag terug als je weer in de omgeving bent! Team Rent-a-Bike van Dam