Volledig restitueerbaar voor wo 4 okt.
travelup.com
StayForLongUS$ 101
Beoordeeld op 6 mei 2023

Top hotel met goede ligging nabij strand, winkels en bloemenvelden om met kinderen te verblijven. Kindvriendelijk personeel, netjes, schoon en relatief betaalbaar. Mooi zwembad, leuke kidscorner, springkussen

Datum van verblijf: mei 2023
Beoordeeld op 24 april 2023

Het is een serieus groot hotel. Goede voorzieningen (afsluitbaar fietsenstalling), kamers zijn modern en schoon. Personeel is heel vriendelijk. Het ontbijtbuffet is uitgebreid en van goede kwaliteit. Ook het diner in het restaurant is erg lekker. Prima uitvalsbasis om Noordwijk en omgeving te verkennen.

Datum van verblijf: april 2023
Duty Management NH Leeuwenhorst, Guest Services / Front Office van NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 april 2023

Beste Bod77,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review, en voor het kiezen van NH Conference Centre Leeuwenhorst.
Wij vinden het erg fijn om te horen dat de voorzieningen van het hotel, de kamers, schoonheid, ontbijt/diner en personeel naar uw wens waren. Hier doen wij het natuurlijk allemaal voor, en wij zullen uw mooie complimenten dan ook delen met alle betrokken afdelingen. Hiervoor ook dank. Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen ontvangen als een van onze gewaardeerde gasten!

Romany - Duty Management

Beoordeeld op 17 april 2023

we waren al vaker in dit mooie hotel waar de service perfect is evenals het aangeboden eten. Bovendien ligt het hotel op kleine afstand van de kust c.q. zee. Bovendien bloeien in april veel bloemen die op prachtige aangelegde velden te aanschouwen zijn.

Beoordeeld op 12 april 2023

prima hotel om naar strand en Noordwijk te gaan. Bed en douche zijn prima, bediening vriendelijk. Eten is restaurant is goed. Fijn dat er een hond mee mag op de kamer. Ligging hotel is ok, Noordwijk en strand zijn prima te bereiken

Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Duty Management NH Leeuwenhorst, Guest Services / Front Office van NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 april 2023

Beste Philippe,

Wij willen u graag bedanken dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten naar aanleiding van uw verblijf in het NH Conference Centre Leeuwenhorst. Wat fijn om te lezen dat het bed, de douche, bediening en eetmogelijkheden naar uw wens waren. Ook fijn om te horen dat het hondenbeleid u goed is bevallen, evenals de ligging van het hotel. Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen ontvangen in het hotel.

Romany
Duty Management

Beoordeeld op 10 april 2023

Ruime kamers, heel schoon en prima ontbijt!
Op een prachtige locatie; 10 min. Op de fiets naar het strand en midden in de bollenvelden.
Het hotel ligt aan een prachtige fietstocht (35 km) door de duinen en de bollenvelden. Route gaat langs de Keukenhof.