Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Sfeer, comfort, ligging geweldig !”
woonkamer met gashaard
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
woonkamer met gashaard
woonkamer met projector en groot scherm in gebruik slaapkamer begane grond met spiegelschuifdeuren van de kast
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
woonkamer met gashaard
woonkamer met projector en groot scherm in gebruik
slaapkamer begane grond met spiegelschuifdeuren van de kast
kleine badkamer 1e verdieping (1 van 3)
prieeltje met uitzicht op de tuin
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
6 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 13 gasten
Susteren, Limburg

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Fam d
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Sfeer, comfort, ligging geweldig !”
2 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in oktober 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Aangenaam verrast met deze vakantiewoning.
Gezellig en warm ingericht! Jacuzzi in de tuin, mooie serre om met een beetje zon direct buiten te zitten.
Beamer in de woonkamer om op een groot scherm tv of een film te kijken. Keuken mooi compleet met all gemakken. Koelkast met ijsklontjes automaat. Huis volledig voorzien van airco voor de warme maanden.
Super naar ons zin gehad! Echt een aanrader op een erg net park in Limburg. Genieten van je vakantie!!!

Datum van verblijf: oktober 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Catharina ...
1 beoordeling
“Toppy”
Beoordeeld op 26 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019

Een mooi en gezellig huis
Een aardige beheerder die alles goed uitlegt over de apperatuur goed airco en fijne jaccuzi

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
27 jul 2019
Bedankt lieve huurders, en misschien tot een volgende keer!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Departure ...
1 beoordeling
“Mooi huis”
Beoordeeld op 11 mei 2019 voor een verblijf in april 2019

Mooi huis, grote afgesloten tuin.
Ruim genoeg om er met 12 personen te verblijven.
Alle voorzieningen ruim aanwezig.

Datum van verblijf: april 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
11 mei 2019
Bedankt voor uw positieve reactie - en misschien tot een volgende keer.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ilja v
1 beoordeling
“Mooi, ruim huis met omheinde tuin en jacuzzi”
Beoordeeld op 30 april 2019 voor een verblijf in april 2019

Met 6 volwassenen, 4 kinderen en een hond een weekend in jullie mooie woning mogen vertoeven. Wat een ruimte en wat een licht. Heerlijk dat er 3 badkamers zijn en de omheinde tuin erg fijn met de kinderen en de hond. Ruime eettafel, veel en leuk servies en zelfs een whitescreen voor een thuisbioscoop-ervaring.

Minpunt was de ontvangst door de norse huismanager. Er kon geen hand af, werd alleen verwezen naar de informatiemappen en belangrijkste was de uitleg mbt de jacuzzi. Ook op de dag van vertrek een minder fijne ervaring met de beste man gehad. Hij kwam eerder dan gepland, wenste ons geen goedemorgen en vroeg niet of het goed was dat hij eerder was en een klusje ging doen. Totaal geen overleg. Hij gunde ons geen privacy, terwijl hij zelf de jacuzzi begon schoon te maken. Toen hij daarmee klaar was, stond hij op onze vingers te kijken terwijl wij aan het inpakken waren. Zonde, want dat verdient deze mooie woning niet!

Datum van verblijf: april 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 mei 2019
Fijn dat u van het huis genoten heeft, en dat u een leuk weekeind heeft gehad.
Onze huismanager is een vriendelijke maar gereserveerde man. Op de maandag van uw vertrek was er veel te doen omdat er ’s middags nieuwe huurders kwamen, en de jacuzzi legen en verschonen kost veel tijd. Jammer dat u zijn optreden negatief beoordeelt – Wij zijn heel blij met hem.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fearless6 ...
1 beoordeling
“Ruime luxe vakantiewoning”
Beoordeeld op 16 april 2019 voor een verblijf in april 2019

We waren met 11 personen een weekend in deze vakantiewoning. Het was daarom heel fijn dat er 3 badkamers en 3 toiletten waren. De woning is ruim en schoon, de bedden waren heerlijk fris opgemaakt en er is veel serviesgoed en apparatuur beschikbaar in de keuken. De jacuzzi is een extra luxe die erg werd gewaardeerd. Helaas te weinig tijd gehad om er veel in te zitten, want er is zoveel te zien in Limburg. We hebben een prima verblijf gehad.

Datum van verblijf: april 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 apr 2019
Beste Mw Buijs,

Dank u voor de fijne beoordeling, blij dat u het naar de zin heeft gehad. Misschien tot een volgende keer.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Curious08 ...
1 beoordeling
“Top accommodatie, gezellig huis dat ALLES heeft en de jacuzzi was TOP!”
Beoordeeld op 6 april 2019 voor een verblijf in november 2017

Met ons zesjes (vrienden) huren wij al 18 jaar een huisje ergens in Nederland voor een lang weekend. Dit huis was wel heel erg fijn. De topper was de jacuzzi. Alle avonden zaten we heerlijk hierin te genieten onder het genot van een drankje en dat in november, buiten! We hadden allemaal een eigen slaapkamer, wat wel erg fijn was. Alles zag er keurig en verzorgd uit.
Het is een gezellig, warm huis, waarin het goed toeven was ook met slecht weer.

Datum van verblijf: november 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 apr 2019
Geweldig bedankt voor deze fijne beoordeling - en we zien u graag weer terug!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Petrajeu
1 beoordeling
“Geweldig huis.”
Beoordeeld op 3 april 2019 voor een verblijf in maart 2019

Wij hebben met ons hele gezin, 6 volwassenen, 3 tieners en 2 kleuters een fantastisch weekend doorgebracht in dit mooie vakantiehuis.
Bijna iedereen heeft genoten van de yacuzzi, we hebben in een heerlijk zonnetje lekker in de mooie tuin gezeten.
Het huis heeft alles wat je nodig hebt voor een weekend met zoveel personen.
De slaapkamers en badkamers zijn prima en de bedden, daar slaap je heel goed op.
Keukengerei is er ruim voldoende, kortom, een heel mooi en compleet huis. We zullen dit huis zeker aanbevelen bij vrienden.
Fam. Mooij, dank jullie wel dat we het mochten huren van jullie.

Datum van verblijf: maart 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 apr 2019
Beste familie Hafmans,

Bedankt voor die geweldige beoordeling - jullie waren fijne gasten, en we hopen jullie terug te zien!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen