eDreamsUS$ 137
Beoordeeld op 16 september 2017 via mobiele applicatie

Zeer mooi en goed hotel
Enthousiaste uitbater
Fantastisch
Centraal gelegen voor ontdekken van kust van Algarve
Niet ver van Ria Formosa
Makkelijk te bereiken vanuit Faro
Mooie stranden in de buurt
Lekkere plaatselijke keuken
Warme mensen

Datum van verblijf: september 2017
Beoordeeld op 28 mei 2017 via mobiele applicatie

Na een fotoreportage van het Palace de Estoi.
Geweldige locatie trouwens.
Daarna een frisse salade gegeten salatatun (tonijn salade) en twee cola zero.
Lekker rustig op een zondag middag tegen 1 uur.
De klok luid bij t kerkje en de mis is uit.
Er kwamen zo'n 60 mensen uit de kerk dat zie je niet vaak.
Bezoekje meer dan waard.
Wc is fris schoon en zuiver.
Prijs is erg goedkoop.

Datum van verblijf: mei 2017
Beoordeeld op 6 maart 2017

Casa de Estoi wordt duidelijk met liefde gerund. Katarina zorgt voor de gasten alsof het familie is. Elke kamer is authentieke (antiek) ingericht. Dat maakt overigens dat de bedden wat klein en minder comfortabel zijn. Maar de sfeer maakt dat goed. Heerlijk ontbijt in een half open rukmte aan de leuke binnenplaats, waar ook een zwembadje te vinden is. Estoi zelf is een leuke rustige plaats op slechs 20 minuten rijden van Faro. Een auto is er wel een aanrader om wat te zien van de omgeving.

Datum van verblijf: februari 2017
Beoordeeld op 25 september 2016 via mobiele applicatie

Gerestaureerde villa met antieke meubels, leuke zitplaatsen en een gezellige binnenplaats met klein zwembad.
Slaapkamers zijn uitgerust met badkamer en toilet. Het bed was voor mij vrij hard. Voor een verblijf van meer dan 4 dagen, mocht er meer bergruimte zijn.
Caterina,de manager, maakt veel goed met haar aangename persoonlijkheid en staat ook altijd ter beschikking.
Ligging van het hotel was prima maar je moet een auto hebben.
Ontbijt was goed en op aanvraag maakt Caterina omelet of spiegeleitjes.
's Avonds kan je nog gezellig napraten bij het zwembad met een dankje van de bar (zelfbediening waar je zelf opschrijft wat je genomen hebt)
Er zijn enkele restaurants in de buurt en op rijafstand.

Datum van verblijf: september 2016
Beoordeeld op 9 mei 2015

Prachtige kamers In authentiek Portugese stijl. We kregen een uitgebreide rondleiding en hebben de mooie kamers die allen een andere bloemennaam hebben bewonderd. Vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen.

Datum van verblijf: mei 2015