Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Glocknerrunde ”
Beoordeling van Hotel Lampenhaeusl

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 7 websites!
Hotel Lampenhaeusl
Beoordeeld als nr. 1 van 5 hotels in Fusch
Certificaat van uitmuntendheid
9 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een gastvrij ontvangst. Mooi terras. Prima diner van 4 gangen. Klein kaasje, soep, saladebuffet, zwijn net groenten en aardappel croquetjes, heerlijk schwarzwalder kirschparfait toe. Vriendelijke en zorgzaam personeel.

Verbleef: Augustus, 2017, reisde met een partner
Bedank Marjan v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (93)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 8 van 93 beoordelingen

3 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel is mooi en heeft een tamelijk goede keuken.
Mooi terras om rustig te genieten als er niet te veel lawaaierige kinderen in de buurt zijn.
De kamers zijn erg klein en de badkamer is zeer klein. Te klein om als badkamer te fungeren.

Verbleef: Augustus, 2017, reisde met een partner
Bedank LucBolderberg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel, mooie, ruime kamers met schone badkamer, goed eten, gezellige biergarten. Hotel ligt op een prachtige plek in een rustige omgeving, midden tussen de bergen en aan het beginpunt van de grossglockner Hochalpenstrasse.

Verbleef: Augustus, 2016, reisde met een partner
Bedank DideWe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed hotel. Goed ontbijt, avondeten vonden we minder. Geen variatie voor kinderen. Kamers klein voor vier personen. Niet zoals beschreven in reisbrochure. Weinig te doen voor jongeren. Eigenlijk niets.

Verbleef: Februari, 2016, reisde met familie
Bedank Jan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oberreiter-Nindl, Inhaber van Hotel Lampenhaeusl, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 maart 2016
Google-vertaling

Hallo Jan.

Es freut uns, dass ihnen unser Hotel gefallen hat.
Wir freuen uns auch über ihre Kritik.
Bezüglich der Zimmer möchte ich gerne etwas hinzufügen: Wir haben in unserem Hotel mehrere verschiedene Zimmerkategorien zur Verfügung. Die Mehrbettzimmer in der Kategorie B sind unsere kostengünstigen kleineren Zimmer, die Mehrbettzimmer und Familienzimmer in der Kategorie A sind etwas teurer, dafür aber natürlich auch vom Platzangebot großzügiger geschnitten.

Für unsere kleinen Gäste gibt es eine spezielle Kinderkarte die morgens immer am Frühstückstisch aufgelegen ist.
Gerne kann man spezielle Wünsche bezüglich der Speisen auch an unser Servicepersonal melden, wir bemühen uns immer alles so gut es geht zu erfüllen.

Fusch ist ein kleines Dorf, wo Ruhe und Gemütlichkeit im Vordergrund stehen.

Es würde uns sehr freuen, Sie in der Zukunft wieder einmal bei uns begrüßen zu dürfen.
Liebe Grüße aus Fusch
Isabella und das Lampenhäusl Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 januari 2016 beoordeeld

Wij zijn met kerst inLampenhausl geweest, zeer vriendelijke eigenaars en personeel alles was tiptop in orde wij konden niet meer wensen. Mensen die het anders zeggen zijn grote leugenaars ik zou niet weten wat we nog meer willen zeer mooie grote kamers zeer hondvriendelijk zeer kindvriendelijk een speelruimte voor kinderen kortom een hotel voor altijd terug te komen.

Kamertip: Alle kamers zijn prima
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: December, 2015, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank almdudler2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oberreiter-Nindl, Inhaber van Hotel Lampenhaeusl, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 maart 2016
Google-vertaling

Liebe Frau Almdudler :-)

Es freut uns sehr, dass es ihnen und Ihrer Familie (und ihren Hunden) bei uns gefallen hat. Wir freuen uns sehr auf ein Wiedersehen.
Liebe Grüße auch an die Familie
Isabella und das Lampenhäusls Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 januari 2016 beoordeeld

Verbleven hier tijdens kerstvakantie met onze zoon en hond. Kamers comfortabel en netjes. Hoteluitbaters zeer vriendelijk, hond was uiterst welkom.
5 gangen menu tijdens kerst. Skimateriaal ter plaatse te huur, ook skipas kan aan receptie gekocht worden zo kan je lange wachtrij aan skilift vermijden. Personeel uiterst vriendelijk. Kortom een echte aanrader!

  • Verbleef: December, 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank GucciEinstenFilou
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oberreiter-Nindl, Inhaber van Hotel Lampenhaeusl, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 maart 2016
Google-vertaling

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Es freut uns sehr, dass es Ihnen bei uns gefallen hat. Wir bemühen uns immer unseren Gästen einen angenehmen Aufenthalt ins unserem Haus zu bereiten.
Wir freuen uns schon auf das nächste Wiedersehen.
Liebe Grüße
Isabella und das Lampenhäusl-Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 januari 2016 beoordeeld

dit hebben we nog nooit meegemaakt !!!! schandalig !!! zogezegd hondvriendelijk hotel , onze hond zint in bench , maar toch eisen ze bij vertrek een "nieuwe deur" , ze hond heeft zo gezegd een kras gemaakt !!!!! tot aan het vertrekt was er niets aan de hand ......

  • Verbleef: December, 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank reizigersuitbrugge
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oberreiter-Nindl, Inhaber van Hotel Lampenhaeusl, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 maart 2016
Google-vertaling

Sehr geehrte Familie Vandenbroucke-Bouckaert

Wir erfuhren durch Gäste unseres Hauses, dass sich Ihre Drohung leider wahr gemacht und diese Bewertung geschrieben haben. Bitte verstehen Sie, dass wir dennoch den von Ihrem Hund verursachten Schaden in Rechnung gestellt haben.
Wir hofften bis zu Ihrer Abreise von Ihnen darüber informiert zu werden.
Da dies aber nicht geschah, haben wir uns erlaubt Sie darauf anzusprechen.
Es kann immer etwas passieren, man spricht darüber und findet eine Lösung.
Durch Ihre lautstarke Reaktion war dies leider nicht möglich.
Liebe Familie Vandenbroucke-Bouckaert, wie Sie ja wissen, entspricht Ihre Bewertung nicht der Wahrheit und ich werde daher auch nicht weiter darauf eingehen.
Familie Nindl und das Lampenhäusl Team wünschen Ihnen alles Gute.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Fusch bekeken
op 0,2 km afstand
Hotel Wasserfall
Hotel Wasserfall
nr. 4 van 5 in Fusch
47 beoordelingen
op 0,3 km afstand
Hotel Roemerhof
Hotel Roemerhof
nr. 2 van 5 in Fusch
104 beoordelingen
op 0,2 km afstand
Hotel Post Fusch
Hotel Post Fusch
nr. 5 van 5 in Fusch
60 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 2,2 km afstand
Feriendorf Ponyhof
Feriendorf Ponyhof
nr. 3 van 5 in Fusch
35 beoordelingen
op 0,2 km afstand
Pension Oberreiter
Pension Oberreiter
nr. 1 van 7 in Fusch
61 beoordelingen
op 4,6 km afstand
Pension Andrea
Pension Andrea
nr. 1 van 2 in Fusch
2 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Hotel Lampenhaeusl geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Hotel Lampenhaeusl

Adres: Glocknerstrasse Z 15, Fusch 5672, Oostenrijk
Locatie: Oostenrijk > Oostenrijkse Alpen > Salzburg > Fusch
Voorzieningen:
Bar/lounge Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 1 van 5 hotels in Fusch
Prijsklasse: € 83 - € 140 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3 ster(ren) — Hotel Lampenhaeusl 3*
Aantal kamers: 43
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia en TripOnline SA, dus je kunt je reserveringen bij Hotel Lampenhaeusl met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding