Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (106)
Beoordelingen filteren
106 resultaten
Waardering van reizigers
62
34
6
1
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
62
34
6
1
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 106 beoordelingen
3 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel is mooi en heeft een tamelijk goede keuken.
Mooi terras om rustig te genieten als er niet te veel lawaaierige kinderen in de buurt zijn.
De kamers zijn erg klein en de badkamer is zeer klein. Te klein om als badkamer te fungeren.

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
Bedank LucBolderberg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel, mooie, ruime kamers met schone badkamer, goed eten, gezellige biergarten. Hotel ligt op een prachtige plek in een rustige omgeving, midden tussen de bergen en aan het beginpunt van de grossglockner Hochalpenstrasse.

Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
Bedank DideWe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed hotel. Goed ontbijt, avondeten vonden we minder. Geen variatie voor kinderen. Kamers klein voor vier personen. Niet zoals beschreven in reisbrochure. Weinig te doen voor jongeren. Eigenlijk niets.

Verbleef: februari 2016, reisde met familie
Bedank Jan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oberreiter-Nindl, Inhaber van Hotel Lampenhaeusl, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 maart 2016
Google-vertaling

Hallo Jan.

Es freut uns, dass ihnen unser Hotel gefallen hat.
Wir freuen uns auch über ihre Kritik.
Bezüglich der Zimmer möchte ich gerne etwas hinzufügen: Wir haben in unserem Hotel mehrere verschiedene Zimmerkategorien zur Verfügung. Die Mehrbettzimmer in der Kategorie B sind unsere kostengünstigen kleineren Zimmer, die Mehrbettzimmer und Familienzimmer in der Kategorie A sind etwas teurer, dafür aber natürlich auch vom Platzangebot großzügiger geschnitten.

Für unsere kleinen Gäste gibt es eine spezielle Kinderkarte die morgens immer am Frühstückstisch aufgelegen ist.
Gerne kann man spezielle Wünsche bezüglich der Speisen auch an unser Servicepersonal melden, wir bemühen uns immer alles so gut es geht zu erfüllen.

Fusch ist ein kleines Dorf, wo Ruhe und Gemütlichkeit im Vordergrund stehen.

Es würde uns sehr freuen, Sie in der Zukunft wieder einmal bei uns begrüßen zu dürfen.
Liebe Grüße aus Fusch
Isabella und das Lampenhäusl Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 januari 2016 beoordeeld

Wij zijn met kerst inLampenhausl geweest, zeer vriendelijke eigenaars en personeel alles was tiptop in orde wij konden niet meer wensen. Mensen die het anders zeggen zijn grote leugenaars ik zou niet weten wat we nog meer willen zeer mooie grote kamers zeer hondvriendelijk zeer kindvriendelijk een speelruimte voor kinderen kortom een hotel voor altijd terug te komen.

Kamertip: Alle kamers zijn prima
  • Verbleef: december 2015, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank almdudler2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oberreiter-Nindl, Inhaber van Hotel Lampenhaeusl, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 maart 2016
Google-vertaling

Liebe Frau Almdudler :-)

Es freut uns sehr, dass es ihnen und Ihrer Familie (und ihren Hunden) bei uns gefallen hat. Wir freuen uns sehr auf ein Wiedersehen.
Liebe Grüße auch an die Familie
Isabella und das Lampenhäusls Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 januari 2016 beoordeeld

Verbleven hier tijdens kerstvakantie met onze zoon en hond. Kamers comfortabel en netjes. Hoteluitbaters zeer vriendelijk, hond was uiterst welkom.
5 gangen menu tijdens kerst. Skimateriaal ter plaatse te huur, ook skipas kan aan receptie gekocht worden zo kan je lange wachtrij aan skilift vermijden. Personeel uiterst vriendelijk. Kortom een echte aanrader!

  • Verbleef: december 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank GucciEinstenFilou
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oberreiter-Nindl, Inhaber van Hotel Lampenhaeusl, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 maart 2016
Google-vertaling

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Es freut uns sehr, dass es Ihnen bei uns gefallen hat. Wir bemühen uns immer unseren Gästen einen angenehmen Aufenthalt ins unserem Haus zu bereiten.
Wir freuen uns schon auf das nächste Wiedersehen.
Liebe Grüße
Isabella und das Lampenhäusl-Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken