Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (514)
Beoordelingen filteren
514 resultaten
Waardering van reizigers
230
177
58
26
23
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
230
177
58
26
23
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 514 beoordelingen
Beoordeeld op 18 januari 2017 via mobiele applicatie

Gemoedelijke sfeervolle zaak goede bediening van de geroutineerde obers goede kwaliteit eten vers goede kaart zelfgemaakte pizza's en Oostenrijkse gerechten. Voldoende parkeerruimte. Goede wijnen en lekker biertjes drinken.

Datum van verblijf: januari 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Ronald V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd op 19 april 2017
Google-vertaling

Dear Roland V,

thank you for taking the time to review our restaurant. We are happy to hear that you liked your stay in our hotel very much.

We are looking forward to seeing you again.

Kind regards,
your Kohlerhof-Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 januari 2017 via mobiele applicatie

Als weg gaan skiën gaan we altijd 1 of 2 keer hier eten. Eten is lekker, genoeg personeel en het eten staat snel op tafel (handig als je met kleine kids uit eten gaat). Als je echt hobger hebt bestel dan de XXL schnitzel! Samen metbnijn zoontje opgegeten en hij smaskte prima!

Datum van verblijf: januari 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Janneke B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd op 19 april 2017
Google-vertaling

Dear Janneke B,

thank you for taking the time to review our restaurant. We are happy to hear that you liked your stay in our hotel very much.

We are looking forward to seeing you again.

Kind regards,
your Kohlerhof-Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 september 2016 via mobiele applicatie

Een plek waar aan alles gedacht is. 's morgens een zeer uitgebreid ontbijtbuffet, 's middags een hartig- en zoet buffet voor de lekkere trek en 's avonds een heerlijk diner. Verder een hele mooie omgeving tegenover de Spieljochbahn. En dan ook nog een mooi zwembad en een hele mooie grote welness ruimte met verschillende sauna's.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Thea R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stefanie I, Manager van Hotel Kohlerhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 september 2016
Google-vertaling

Dear Thea,

thank you a lot for your positive feedback!

We're very pleased to hear that you enjoyed your stay at our hotel and that you were so satisfied with our food.

It would be great to welcome you again in Fügen some day.

All the best,
your Kohlerhof-team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 september 2016

Hier op doorreis naar Italië geslapen. Een echt Oostenrijks hotel, veel hout en Oostenrijkse klederdracht. Hotel is zeer groot en wij konden onze kamers bereiken, door een tunnel onder de weg door (tunnel in het hotel). Veel trappen in het hotel aanwezig.

Kamer was ruim en met balkon en had een badkamer met bad.

Wellness-faciliteiten waren matig, er heerste een vervelende sfeer en iedereen zat naar elkaar te kijken.

Personeel leek in eerste instantie niet vriendelijk, maar de pot jam bij vertrek maakte een hoop goed.

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank JvdN1991
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stefanie I, Manager van Hotel Kohlerhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2016
Google-vertaling

Dear JvdN1991,

thank you very much for writing the review about our hotel. We are happy to hear that you enjoyed your stay at the Kohlerhof.

We are looking forward to seeing you again in the near future.

Meanwhile best wishes from the Zillertal,

your Kohlerhof-Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2016 via mobiele applicatie

Echte Tiroleruitstraling heeft de Kohlerhof. Het restaurant geeft het gevoel van een geoutilleerde productielijn. Alles is zeer efficiënt opgezet, waarbij volume wordt gedraaid, snelle bediening. Kwaliteit acceptabel, maar zeker niet verfijnd of bijzonder. Had een uiensoep, de smaak was wat dun, er bovenop een boterham met kaas. De schnitzel was groot maar niet heel erg lekker, de patat was er onder weggestopt, om de boel warm te houden? Kohlerhof is niet iets om een avondje uitgebreid te eten, meer de snelle hap voor een redelijke prijs.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 468bramp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stefanie I, Manager van Hotel Kohlerhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Bram P.,

thank you very much for taking the time to review our restaurant. It is our aim to provide our guests with delicious meals and we are always open for recommendations. We will take your tips into consideration and we are glad that you enjoyed the overall atmosphere in the restaurant.

We hope that you visit us again in the future.

Kind regards from the Zillertal,
the Kohlerhof-Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken