Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (488)
Beoordelingen filteren
488 resultaten
Waardering van reizigers
217
167
56
25
23
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
217
167
56
25
23
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
18 - 23 van 488 beoordelingen
20 januari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Met gezinnen met volwassen kinderen,
Ons prima verblijf genoten;prettige kamers, onze keek uit over het sneeuwweitje en beneden was wel t saunazwembad (buiten,recht naar benedenkijkend) in zicht en zacht hoorbare muziek tot 23.00u. Helemaal aan andere zijde was op een eenpersoonskamer geen verwarming te reguleren.
Fijn restaurant met uitgebreide ontbijt en diner keuze.
Prettig personeel overal.
Ook fijne massage van Herr. C.?
Leuk zwembad en prachtige sauna, waar je achter de bar voor extra handdoeken terecht kunt, af en toe is er ook een Löyly( Aufguss)
Heerlijk verblijf al met al..

Verbleef: december 2015, reisde met familie
Bedank Thecla V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stefanie I, Manager van Hotel Kohlerhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 januari 2016
Google-vertaling

Dear guest,
thank you very much for spending your valued time completing a survey and rating our hotel!

We are glad that you enjoyed your stay at our hotel and we hope to see you in the near future.

Best regards,
your Kohlerhof team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Op Kerstavond 2015 hier gegeten. We sliepen niet in het hotel, dus zijn alleen in het restaurant geweest. Bediening was vriendelijk en het voorgerecht was er zeer snel. Vooraf reuze garnalen in de knoflook; smaakte top! Als hoofdgerecht de XXL schnitzel. Dat was die inderdaad! En was super lekker. Aanrader. Ook stond er voor iedereen een chocolade kerstman op tafel.

Verbleef: december 2015, reisde met familie
Bedank janneke7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stefanie I, Manager van Hotel Kohlerhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 januari 2016
Google-vertaling

Dear guest,

thank you a lot for your positive feedback!

We're very pleased to read that you enjoyed our christmas dinner & it would be great to welcome you again in Fügen some day.

All the best,
the Kohlerhof team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juni 2015 beoordeeld

onze kamer was heel groot met een prima balkon.
het eten werd heel goed geserveerd en was erg lekker.
personeel was ook vriendelijk.
kortom een hotel om nog eens naar terug te keren
wellnes en spa zagen er goed verzorgd uit.
meerdere saunas en ook een buitenzwembad was voorhanden.

Kamertip: natuur suites zijn erg groot en rustig gelegen
  • Verbleef: mei 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Alice S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stefanie I, Manager van Hotel Kohlerhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 augustus 2015
Google-vertaling

Dear guest,

we're very pleased to hear that you enjoyed your stay and especially the service at our hotel so much!

We'd like to thank you very much for your feedback and the recommendation and we hope to welcome you again soon for more relaxing days at our Kohlerhof Spa!

Allt the best from Fügen,
the team of Hotel Kohlerhof

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 april 2015 beoordeeld

De bediening in de eetzaal was zeer onvriendelijk. Regelmatig was het 's avonds een chaos. Verschillende personeelsleden weigeren je te helpen als je geen Duits spreekt. Wij deden wel moeite om Duits te spreken, maar dan beginnen ze zeer snel te spreken. Elke avond opnieuw een discussie om je rekening op de kamer te laten schrijven. Dit was ook zo bij de andere gasten.
Onze kamer was wel zeer ruim en zeer proper, kuispersoneel deed wel goed hun best en was ook zeer vriendelijk.
Saunacomplex en buitenzwembad was zeer goed.
Ontbijt was in orde.
Wifi was gratis maar zeer traag.
Geen nederlandse zenders of bvn te ontvangen.
Indien je de mogelijkheid hebt kan je veel beter dit hotel boeken kamer + ontbijt en alsnog in hun restaurant te gaan eten, waar het eten ook beter was, de bediening was daar ook niet super.

  • Verbleef: april 2015, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Tim T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 maart 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Wintersport, groot hotel het bestaat feitelijk uit twee hotels welke verbonden zijn via een ondergrondse tunnel.
Hebben het erg leuk gehad, wellness niet in geweest.
Alles is netjes en schoon en gezellig.
Wij waren met een grote groep en dat ging prima. Het restaurant bied voor elk wat wils. Bij het ontbijt ligt er een menu wat je kan invullen, zit daar niets bij dan ga je lekker naar het buffet.
Skies berg je op in de verwarmde kelders.
Kinderen kunnen heerlijk zwemmen.
Het hotel is niet goedkoop.
Eigen apreski bar ook gezellig...

Ga hier zeker nog eens terugkomen.

Verbleef: februari 2015
1  Bedank Kevin V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken