Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijk huis in prachtige omgeving!”

Beoordeling van Haus Boris

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Chalet -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 8 gasten
Annaberg-Lungotz, Oostenrijkse Alpen

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Marleen N
1 beoordeling
“Heerlijk huis in prachtige omgeving!”
Beoordeeld op 13 augustus 2019 voor een verblijf in juli 2019

Heerlijk 2 weken vakantie gevierd met gezin met 3 pubers en Lotje onze labrador. Huis is heel fijn en van alle gemakken voorzien, ruim genoeg voor ons drukke gezin en hond. De omgeving en het uitzicht vanaf het achterbalkon of het verhoogde terras voor het huis is echt prachtig en iedere dag weer onvoorstelbaar. Wisselend weer gehad maar dat was geen probleem, genoeg dvd’s en boeken aanwezig, ik heb met m’n dochter toen het weer een middag echt slecht was de Sissi-films gekeken ;-). En ook als het weer minder is kun je prima wandelen en genieten van de bergen. We zijn ook nog een dag naar Salzburg geweest, aanrader en goed te bereiken vanaf Annaberg. Paar keer gegeten en koffie gedronken op het plein in Abtenau, leuk en lekker. Zwembad daar is ook heel leuk.
Kortom; vakantie in huis Boris was een groot succes, we komen vast nog een keer terug!

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 aug 2019
Beste huurder, enorm bedankt voor zo een mooie beoordeling! Geweldig dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad (inclusief de Sissi-films!)! Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Wilma
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pascal179
Maastricht, Nederland
2 beoordelingen
“Perfect huis als uitvalbasis voor prachtige wandelingen in de buurt met onze hond”
Beoordeeld op 5 juli 2019 voor een verblijf in juni 2019

Nog nooit op dezelfde plek vakantie gevierd, maar nu al voor de derde keer Haus Boris geboekt. Alles wat men zich wenst is er, zeker indien je je hond wil meenemen.
Dit zal zeer waarschijnlijk niet de laatste keer zijn geweest dat we in Haus Boris verbleven!

Datum van verblijf: juni 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 jul 2019
Beste huurders, dank jullie wel voor de mooie beoordeling (en het mooie compliment dat jullie telkens opnieuw terugkomen!!). Jullie zijn opnieuw van harte welkom! Hartelijke groet, Wilma
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Astrid S
1 beoordeling
“Perfecte woning voor de vakantie met mijn man,moeder en onze hond. Dit ter ere van haar 80 ste verjaardag”
Beoordeeld op 11 juni 2019 voor een verblijf in juni 2019

Het huis is meer dan compleet en voelt direct als thuis. Van alle gemakken voorzien en door de prachtige ligging is er al tijd wel een plekje binnen of buiten waar je kunt genieten en uitrusten. Onze hond Noa kon vrolijk zijn eigen gang gaan door de omheining. Van te voren hadden wij allerlei tips ontvangen om te doen in de omgeving ( afgestemd op ons reisgezelschap) en deze waren zeer bruikbaar, Wij hebben genoten en zullen zeker nog een keer terug gaan van want zowel het huis als de omgeving zijn prachtig. En zoveel mooie, afwisselende stukjes natuur in de directe omgeving, omhoog in een van de kabelbanen, meren, watervallen, bossen, de vele hutten, de snel stromende beekjes met bergwater en dit jaar nog veel sneeuw in de bergen. En dan thuiskomen en uitrusten op terras met blik op de bergen. Heerlijk.

Datum van verblijf: juni 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
13 jun 2019
Lieve huurders, dank jullie wel voor de schitterende beoordeling!! Maar het is vooral goed om te horen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad! Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Wilma
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ellesk50
Maasbracht, Nederland
Niveau 4 bijdrager
27 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
“Prachtig huis ”
Beoordeeld op 21 april 2018 voor een verblijf in april 2018

Haus Boris is precies zoals beschreven op de website. Wij waren hier met onze hondjes in april, helemaal buiten het seizoen. Heerlijk rustig, mooi huis, met prachtig uitzicht aan iedere kant.

Datum van verblijf: april 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 apr 2018
Beste huurders, fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad; en enorm bedankt voor jullie mooie beoordeling! Hartelijke groet, Wilma
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Coastal74 ...
1 beoordeling
“Prachtig huis, mooie omgeving voor wintersport op welke wijze dan ook.”
Beoordeeld op 11 januari 2018 voor een verblijf in januari 2018

Prachtig huis, mooie omgeving voor wintersport op welke wijze dan ook. Ruim opgezet, vlak naast de piste zonder dat dit drukte met zich meebrengt.

Datum van verblijf: januari 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
12 jan 2018
Beste huurder, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Mijn eerste mooie beoordeling op TripAdvisor! Daar zijn we heel blij mee! En we zien u natuurlijk graag weer terug! Gr. Wilma
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cruiser46 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 5 oktober 2019 voor een verblijf in september 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2019
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 dec 2019
Lieber Mieter, vielen Dank für die liebe Wörter!! Ich freue mich! Und sehr gerne bis zum nächsten Mal! Lg Wilma
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
katjalipp ...
Grossbottwar, Duitsland
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
Beoordeeld op 18 juni 2019 voor een verblijf in juni 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 jun 2019
Liebe Mieter, vielen Dank für die super schöne Bewertung!! Und ich freue mich schon Sie wieder als unsere Gäste zu begrüßen!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen