Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere hamburgers!”
Beoordeling van Paularei

Paularei
Geclassificeerd als nr. 5 van 46 Restaurants in Flachau
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Pizzeria, Fastfood
Gegevens restaurant
28 januari 2019 beoordeeld

Mooie ruime en leuk ingerichte eetruimte met uitstekende bediening en fantastische hamburgers. Je komt hier niet voor de culinaire ervaring, maar gewoon voor een leuke avond met vrienden. Nadien gezellig nog wat hangen aan de bar, meer moet dat niet zijn toch?

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank FilipV622
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlpenhofF, Inhaber van Paularei, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 januari 2019
Google-vertaling

Dear Filip,
thanks for your great comment.
We are very pleased that you were satisfied with your stay with us.
See you soon!
Team Paularei

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (228)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 228 beoordelingen

31 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De Paulerei is een modern, leuk ingericht restaurant met vriendelijk personeel waar ik behalve voor prima eten ook een avond naar toe zou gaan om met vriendinnen te borrelen.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank germadebont
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlpenhofF, Inhaber van Paularei, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 januari 2019
Google-vertaling

Dear Germadebont,
thanks for your great comment.
We are very pleased that you were satisfied with your stay with us.
See you soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima restaurant, verschillende gerechten. Wel oplettten of meedelen dat je niet te snel je eten krijgt. Voor je het weet sta je met 10 minuten weer buiten. Rustig aan dus. Verder gave entourage, aardige en vlotte bediening (misschien zelfs iets te vlot)

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank leonippel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlpenhofF, Inhaber van Paularei, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 januari 2019
Google-vertaling

Dear Leonippel,
Thanks for your great comment.
We are very pleased that you were satisfied with your stay with us.
Kind regards
Team-Paularei

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2018 beoordeeld

Heel hip opgezet restaurant. Wel groots van opzet. Prima stoelen en genoeg ruimte.
In de zomer niet zo druk als in de winter, maar ook echt prima kwaliteit van service en eten. We zijn hier 2x geweest in 2 weken tijd. Simpele, maar toch brede kaart. Hamburgers, pasta's, wraps, salades, curry' en lokale specialiteiten. Ook kindermenuutje. Aan te bevelen!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank 663denniso
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

In de Paularei kan je lekker eten in een ongedwongen sfeer. Een moderne keuken met voor ieder wat wils. Van Thaise curry tot pizza er staat zelfs een grass-fed bavette op de kaart wat een erg lekker stukje vlees is.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Tony1880
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Paularei bekeken, bekeken ook

 

In Paularei geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding