Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 63
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 16% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 16% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 75 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 90
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
ANNO(Almere)
US$ 114
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 105
Booking.com
Zie aanbieding
US$ 222
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Booking.com
Zie aanbieding
Booking.com
Zie aanbieding
B&B Almere(Almere)
TripAdvisor
Zie aanbieding
TripAdvisor
Zie aanbieding
Beoordelingen (640)
Beoordelingen filteren
640 resultaten
Waardering van reizigers
326
249
38
11
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
326
249
38
11
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
44 - 49 van 640 beoordelingen
6 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Er zijn ondertussen heel veel Valken maar Almere is een van de mooiste. Dichtbij de A6 en het centrum. Een mooie trap voor de entree en een zeer smaakvolle inrichting. Debediening ontvangt je en brengt je naar de tafel. Dit maal was het een lunch. Leuke lunchkaart en goede prijzen. Opmaak en smaak voldoen prima. Moeite waard mocht je in de buurt zijn.

Verbleef: november 2017, reisde met een partner
Bedank GuusMar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2017 beoordeeld

Super hotel, lekker dicht bij Almere. mooie luxe en ruime kamers. Heerlijk zwembad en fitness. Live Cooking op zaterdag is heerlijk. Ontbijt... tja wat wil je nog meer? Het blijft ons favoriete hotel.

  • Verbleef: november 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Esther K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 november 2017 beoordeeld

Vorige week de herfst deal geboekt in dit hotel. Het was geweldig, lekker gegeten 's avonds, Het was wel erg druk in het restaurant, veel lawaai. Maar het eten was er niet minder om. Bediening ook erg vriendelijk. 's Morgens het ontbijt is werkelijk in één woord geweldig. Ook weer op zaterdagmorgen was het erg druk. Maar het personeel was bijzonder attent en Lles werd op tijd bijgevuld. Van der Valk vind ik daarom een echte aanrader. (Nu zal het met mijn melding alleen nog maar drukker worden)

  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Ineke v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We wilden dit jaar een kerstbrunch doen.

Zeer grote drukte.
Tafels stonden heel dicht op elkaar.
Service helaas niet zoals wij verwacht hadden, waardoor het geheel toch we tegen viel.

Het eten was Okay.
Maar had meer verwacht van de KERST brunch,...

Verbleef: december 2016, reisde met familie
Bedank Christiaan1980
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
an0niem45, Manager van Van der Valk Hotel Almere, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 oktober 2017

Geachte gast, wij hebben uw beoordeling ontvangen echter begrijpen wij niet helemaal zeker of dit over de Kerstbrunch gaat van vorig jaar en of dit ons hotel betreft daar dit over 10 maanden teruggaat? Wellicht gaat dit over een andere activiteit? Zo niet, dan hopen wij dat u uw ongenoegen op dat moment direct kenbaar heeft gemaakt aangezien het voor ons op dit moment zeer lastig is dit nog na te gaan en wij graag op het moment zelf naar een oplossing kijken.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 oktober 2017 beoordeeld

We verbleven slechts 1 nacht in dit hotel. Het was een prima verblijf. Inchecken ging snel en het personeel was erg vriendelijk. Onze kamer bevond zich op de 3e etage aan de kant van de parkeerplaats (die gratis is).
Een zéér ruime kamer met twee stoelen, prima bedden die lang genoeg zijn voor mensen die langer zijn dan 1.80 meter, een zeer ruime badkamer met bad en douche. Alles netjes schoon.
Ondanks dat onze kamer uitkeek op de parkeerplaats en wij slapen met het raam open was het 's nachts toch best rustig.

Het ontbijt is uitgebreid met voor ieder wat wils en veel verse producten. Ruim voldoende plaats in het restaurant en personeel dat goed oplet en gebruikte spullen al van de tafel afruimt.

Omdat we op de site van Van Der Valk zelf geboekt hadden kregen we per mail een voucher voor 2 gratis drankjes in de bar op de dag van aankomst. Leuke geste. Personeel in de bar was ook erg vriendelijk en had duidelijk lol in het werk.

Er valt niets op dit hotel aan te merken. Enige minpuntje wat we willen melden is dat de onderlakens van de bedden niet breed genoeg zijn waardoor ze meeteen losschieten als je een keer draait. Dan hoopt het zich op en dat is minder prettig. Maar dit is een kleinigheid en heeft ons bezoek hier zeker niet negatief beïnvloed.

  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank norwichgirl30
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken