Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (678)
Beoordelingen filteren
678 resultaten
Waardering van reizigers
346
262
39
12
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
346
262
39
12
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
78 - 83 van 678 beoordelingen
Beoordeeld op 17 september 2017 via mobiele applicatie

Prima diner, vriendelijke bediening. Mooi restaurant. Het is lekker druk op zondagavond. Reserveren is dan wel handig. Lekkere ruime tafels en goed meubilair. Dus voor een prima 'hap' tussen door, een goede gelegenheid.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank 454dickb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2017 via mobiele applicatie

Voor mijn werk een werk een werkje in het hotel mogen verblijven. Groot hotel met veel faciliteiten. Zwembad met sauna en sport mogelijkheden. Goed en ruim ontbijt.
Ruime kamers met heerlijke badkamer. Kom er graag nog een keer terug.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank JudithB166618
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 september 2017

TOP hotel voor een paar dagen Almere,
we hebben hier overnacht voor de festiviteiten van Dreamz World,

Standaard kamer; het was zeer goed vertoeven in dit hotel, prima bedden, ruime badkamer en TOP ontbijt.

Kamertip: Kamers achterzijde hebben zicht op het water
Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marcel M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2017

Schitterend hotel met vele voorzieningen zoals gratis parking, grote kinsize bedden, badkamer met douche en dubbel bad. Ook het ontbijt wat prima qua kwaliteit en variatie.
Ook het eten was prima (aanrader is cooking buffet).

Kamertip: Kamers op de bagane vloer hebben achteraan een leuk terrasje.
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank dem0ma
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2017

We hebben hier een korte vakantie geboekt met onze zonen. Zij kregen een aparte
kamer. Mijn vrouw vond het hotel het beste wat wij al gehad hebben. Ik moet ze
bijtreden met de nuance dat het dan over het geheel gaat. Op elk vlak scoort
deze hotel zeer goed. We hebben twee keer de drie gangen keuze menu genomen.
Gevarieerde keuze en alles was zeer goed. De chardonnay huiswijn is een aanrader. We hadden twee standaard kamers en deze waren zeer ruim en modern.
In sommige hotels zou men dit een suite noemen. Zeer goede geluids isolatie. Prachtig nieuwe zeer ruime badkamer met ligbad en walk in douche. Het zwembad is mooi en voldoende groot
om eens lekker in te zwemmen. De fitness ruimte is ruim met moderne goed
verzorgde toestellen. De zonen hebben er veel gebruik van gemaakt . Zeker top was het ontbijt er ontbrak bijna niks, zelden zo'n grote keuze gezien. Zeker lekker koffie ook.
De Waterfront bar met terras aan het water is ook prachtig.
We hadden kamers ver weg van de eetzaal en receptie voor ons een voordeel
want weinig passage. Maar iemand die slecht te been is vraag beter een kamer
in de buurt van de liften. Het zwembad en fitness is dan weer helemaal aan de
andere kant.

Kamertip: Slecht te been kamer vragen tegen de lift. Wil je dicht tegen fitness en zwembad dat is de andere kant.
Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank RonaldC2227
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken