Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (392)
Beoordelingen filteren
392 resultaten
Waardering van reizigers
217
104
46
13
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
217
104
46
13
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 392 beoordelingen
Beoordeeld op 6 juli 2016

Het hotel ligt op ongeveer 500 m. van het strand, helaas moet je wel langs een erg drukke weg ernaar toe, maar het strand is super relaxt!! Voldoende restaurantjes ook vlakbij het strand, maar je kan ook in het hotel eten. Het personeel van het hotel is super gastvrij, als ze maar denken dat het je aan iets ontbreekt zijn ze er al, zelfs al voordat je er zelf aan gedacht hebt!! Het ontbijt was prima! De hotelkamer met badkamer ook erg goed. De bus stopt elk half uur voor het hotel en daar kan je mee naar Naoussa een erg leuke plaats om te gaan eten etc. ( 1.80 per persoon)

  • Verbleef: juni 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Els v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2015 via mobiele applicatie

Hotel prima, ligt dicht aan de zee bij een perfect strand met leuke restaurantjes.
Personeel ALLEMAAL supervriendelijk.
Ontbijt is super met ruime keus.
Ook superlekker is de verse jus d'orange
S'morgens bij het ontbijt.
Op de kamer is de minibar gevuld en kan lekkere nespresso koffie gemaakt worden .(cupjes).
Het zwembad is ook lekker met die streamers.
Alles is erg proper.

Verbleef: september 2015, reisde met een partner
Bedank Ron V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lagos_Mare_Hotel, Γενικός Διευθυντής van Lagos Mare, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 september 2015
Google-vertaling

Dear Ron V,

Thank you for your review and for sharing your experience of your stay at Lagos Mare Hotel! We are also very glad that you were able to enjoy our breakfast. Such comments certainly help us in motivating our staff and, more importantly, assist us to provide a more personal and efficient service.

We are looking forward to welcoming you back soon.

My Kindest Regards
Vasilis Lapanaitis
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juni 2014

Het hotel ligt nogal afgelegen.
Maar de ontvangst en vriendelijke bediening maakt alles goed.
De kamers zijn prachtig ingericht en de bedden van topkwaliteit.
Het ontbijt is naar Griekse standaard zeer uitgebreid.

Kamertip: hoeksuites zijn groot en zonnig
  • Verbleef: juni 2014, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank peter h
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 mei 2014

We hebben drie nachten doorgebracht in hotel Lagos Mare. Het hotel is best mooi, maar het licht in een vreselijk gebied. De omgeving is verlopen en niet prettig, zeker niet in het voorjaar. Het plaatsje biedt weinig. In mei zijn bijna alle restaurantjes dicht.
Het hotel ligt ca. 5 km van het stadje Chora. Een wandeling daarheen gaat langs drukke samelle wegen en is geen pretje. Er gaat een bus, maar zeer onregelmatig. Een shuttleservice heeft het hotel niet. Een taxi kost 8 Euro en is goed te doen. Echter wij zouden adviseren een hotel dichter bij Chora te nemen.
De kamers zijn mooi en wij hadden een kamer met mooi uitzicht op Paros. De bedden zijn goed en de douche fijn al wisselt de temperatuur wel wat. Er was een hor tegen muggen.
Het ontbijt is uitstekend. Je zit mooi als het mooi weer is.
Het restaurant binnen is wat kaal. De keuken is echter goed.

Kamertip: vraag een kamer met uitzicht op Paros
  • Verbleef: mei 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Hans_10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2012

Bij aankomst een upgrade naar junior suite. Vriendelijke receptioniste. Kamer netjes, ruim en voorzien van jacuzzi. Restaurant is meer ontbijtzaal. Voor een hotel wat adverteert met "Greek Gourmet Cuisine' is meer aankleding nodig. Doet nogal 'goedkoop' aan. Locatie is redelijk, maar wel bus of taxivervoer nodig. Leuke stranden dichtbij.

Qua gastvrijheid van de medewerkers scoort dit hotel heel hoog. Medewerkers doen er werkelijk alles aan om het je naar de zin te maken. Op opmerkingen wordt adequaat gereageerd, zelfs zo dat we er een beetje verlegen van werden. Kwaliteit van de maaltijd is overigens goed.

Hotel kan nog werken aan professionalisering. Bijvoorbeeld: hoe maak je een fles wijn open aan tafel, hoe serveer je? Maar nogmaals, de vriendelijkheid maakt heel veel goed. Met dank aan Chris en Helen!

  • Verbleef: augustus 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank mauritsAndel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken