Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk eten voor een scherpe prijs”

Lefto’s Souvlaki & Kebab House
Geclassificeerd als nr. 2 van 27 Restaurants in Agios Prokopios
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 22
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier echt heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel en genoeg mogelijkheden. Ze hebben ook niet een heel gekke kaart met Grieks en Italiaans ofzo waardoor de kwaliteit van ht eten goed en snel is. De pita's kwamen nog warm en dus vers uit de oven.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank gabriele_i_l
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (281)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 281 beoordelingen

3 augustus 2019 beoordeeld

Je wordt hartelijk ontvangen en naar een tafeltje gebracht. Het eten is heel lekker gekruid en komt direct van het spit en met zorg op je bord gelegd. Naast de heerlijke tomaten ook prima frites. Zeer zeker een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Tofreizen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een geweldige plek is dit! Super lekkere en verse gyros. Zelfs de kipgyros is hier maks en lekker gekruid! Vriendelijke mensen. Je kunt hier terecht voor lunch en diner. Ook de salades zijn prima. Hier moet je echt een paar keer eten als je in Agios Prokopios bent!

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank EW-IW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

iedereen die hier in het dorp zit, ga hier een broodje eten! Is jet voor de lunch of wil je s avonds lekker een snellere hap, hier moet je zijn. Super gyros. Super goedkoop. Tip, een club gyros is meer dan genoeg voor 2 tijdens de lunch.

Datum van bezoek: juni 2019
2  Bedank tomaE5715VW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk klein restaurant vlakbij het strand. Alle producten zijn supervers en worden vers klaargemaakt. Aanrader is de pork aan het spit langzaam gegaard. Gyrossalade topper van de dag. Bediening zoals overal erg vriendelijk en klantgericht.

Datum van bezoek: mei 2019
1  Bedank martinreiziger001
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Lefto’s Souvlaki & Kebab House bekeken, bekeken ook

 
Agia Anna, Náxos
 

In Lefto’s Souvlaki & Kebab House geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding