Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldige plek”
Beoordeling van Taverna Petran

Taverna Petran
Geclassificeerd als nr. 4 van 10 Restaurants in Agios Stefanos
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Grieks
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Een geweldige plek om 's avonds lekker te zitten en op de baai en het strandje uit te kijken. We hebben prima gegeten, maar het was niet direct erg bijzonder. Even wennen dat de bestelde gerechten niet tegelijk opgediend worden, maar dat blijkt vrij gebruikelijk te zijn in Griekenland.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank jelliec2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (292)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 292 beoordelingen

14 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een aanrader, eten heerlijk, een fijne bediening en een prachtig uitzicht.
Alles wat we gegeten hebben was lekker

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Beuntjem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hebben hier een geluncht, was top! We hebben een Griekse salade en moussaka op. Beiden waren echt zo lekker! Heerlijk kannetje wijn erbij en onze lunch was compleet!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank corinav926
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De catch of de day was een zeebaars, zelden heb ik zo een lekkere gegrilde vis gegeten. Je zit heerlijk naast 't leukste strand van mykonos waar we de hele dag lagen. De prijzen klopten niet met wat er op de kaart stond, maar toch hebben we voor een redelijk scherpe prijs gegeten. De koffie is trouwens ook zeer goed te drinken! Helaas heb ik geen before foto maar dit zegt denk ik wel genoeg ;)

Datum van bezoek: september 2018
Bedank paulkangangi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel leuke taverna, aan het strand van Stefanos en vlak boven het water.
Er is een open grill en een vitrine met dagverse vissen.
Aardige en attente bediening, heerlijk huisbereid eten!
We zijn hier een paar keer wezen eten, echt een aanrader!!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank 180melaniew
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Taverna Petran bekeken, bekeken ook

 
Platys Gialos, Mykonos
Agios Stefanos, Mykonos
 

In Taverna Petran geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding