Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Terecht nr 1”
Beoordeling van Fat Boys Kafana

Fat Boys Kafana
Geclassificeerd als nr. 1 van 42 Restaurants in Petrovac
Prijsklasse: US$ 1 - US$ 50
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier 2 maal gaan eten, Super vriendelijk personeel (vooral Mr. OWH Yeah), lekker eten. Aanrader is de chefs special amfora kebab voor 2 personen!!
Sfeervol genieten!!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank jvdv1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (240)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 240 beoordelingen

7 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk stoofpot op voor 2 personen. Bediening is relaxed en vriendelijk. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 34regineh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig uitzicht We hadden allebei de Fatboy burger erg lekker en behoorlijke portie en super vriendelijke bediening Helaas geen foto gemaakt

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Heidi d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier tweemaal gedineerd tijdens ons verblijf in Petrocac. Alle gerechten waren lekker en verzorgd, ruime porties, vriendelijk geprijsd. Snelle en vriendelijke bediening. Gezellig restaurant. Heel proper.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank RenataB3943
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk restaurant. Gezellige gastheer. Alle gerechten hebben veel smaak. Chateau briand was erg lekker. Heerlijke tiramishu. Ruime bankjes om op te zitten. Met zijn 2en ben je rond de 60 euro kwijt voor een complete maaltijd. Beter hebben we niet gegeten in petrovac.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank robZandbergen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Fat Boys Kafana bekeken, bekeken ook

 

In Fat Boys Kafana geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding