Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag eten ”
Beoordeling van 't Backhuys

't Backhuys
Geclassificeerd als nr. 11 van 35 Restaurants in Tessenderlo
Keukens: Belgisch
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker en vriendelijk ,
Ook met de honden op terras was geen probleem.
Het steppegras echt een aanrader

Datum van bezoek: september 2019
Bedank missdusoir
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (35)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 35 beoordelingen

28 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn met 7 personen gaan ontbijten. Alles was in orde, vriendelijk personeel, zeker aan te raden. Als je déca koffie of dergelijke vraagt doen ze daar ook zeker niet moeilijk over.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank iniasp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2019 beoordeeld

Wij zijn met ons gezin steppegras gaan eten. Heerlijk gegeten! Grote porties vlees met voldoende saus en steppegras. Prijs/kwaliteit zeker ok! Wij gaan zeker nog terug!

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank Linds11111
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 april 2019 beoordeeld

Met de familie en vrienden zijn wij hier al meermaals gaan eten. Er is geen uitgebreide keuze, maar wat er wordt aangeboden is goed, en zeker voldoende. Iedereen vind wel iets naar zijn keuze.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank gerdamarcel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Inrichting is stijl ' jaren 90' , maar goed onthaal en vlotte tafel aanwijzing.
Wel echt lang moeten wachten op onze steppegras (1 uur en 20 minuten).
Brengen van drankjes is zeer vlot.
Steak was goed klaargemaakt zoals gevraagd.
Bij onze 2 de bestelling van drankjes werd het glas van ons dochter ook meegenomen, maar haar glas was nog niet leeg.
Prijs kwaliteit oké.
Spijtig dat er geen verontschuldiging kwam voor het lange wachten!!

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank 570bettyj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 't Backhuys bekeken, bekeken ook

Tessenderlo, Limburg Province
Tessenderlo, Limburg Province
 
Tessenderlo, Limburg Province
Tessenderlo, Limburg Province
 
Tessenderlo, Limburg Province
Tessenderlo, Limburg Province
 

In 't Backhuys geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding