Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“beautiful well equipped appartment”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
living room dining room
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
living room
dining room
Kitchen
Double Room
twin room
bathroom
Layout
outdoor pool
The Bay
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Sao Martinho do Porto, Alcobaca, Leiria District, Centro

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 12 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Portugees
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Eerst Portugees
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
elkevanha ...
Brugge, België
1 beoordeling
“beautiful well equipped appartment”
3 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in juli 2018

Prachtig appartement in een mooie omgeving. Veel te doen in de omgeving. Prachtige wandelingen, veilig strand in de baai en op wandelafstand mooi strand met wilde golven. Voor elk wat wils.
Genoten van ons verblijf!
Grote aanrader!!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 aug 2018
Thank you Elke. So glad you had an enjoyable stay.
Cheers

Robbie
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WJM49
Scotland
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 13 juli 2015 voor een verblijf in juli 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Apartment, building location
Minpunten: Furnishings and bedding
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 jul 2015
Thanks for the feedback. Crockery was restocked at the start of the summer but there could have been breakages before your arrival. New linen is on order. We will be replacing the TV with a more modern one soon. We don't have a coffee machine advertised but will adds one. I hope these things didn't affect your stay too much.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lutterworth
Beoordeeld op 14 november 2012 voor een verblijf in oktober 2012
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Aanbevolen voor:
Stelletjes Oudere reizigers
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Birr
Beoordeeld op 2 augustus 2012 voor een verblijf in juli 2012
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Phlippines
Beoordeeld op 2 mei 2012 voor een verblijf in februari 2012
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Aanbevolen voor:
Stelletjes Oudere reizigers
Op luxe gestelde reizigers
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Een TripAdvisor-lid
1 beoordeling
Beoordeeld op 22 september 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
1 beoordeling
Beoordeeld op 15 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 jul 2017
Thank you so much for your feedback. I am glad you had a nice time. I will look at getting some new photos and pots and pans.
Cheers

Robbie
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen