Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dinner”
Beoordeling van Spice Garden La Caleta

Spice Garden La Caleta
Een tafel reserveren
2
ma 21-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 1 van 36 Restaurants in La Caleta
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 45
Gegevens restaurant
13 september 2019 beoordeeld

Zeker een aanrader wanneer je van indaans eten houdt. Je kunt er gezellig buiten zitten en het personeel is vriendelijk.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank lianneh465
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (326)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 326 beoordelingen

11 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Aangezien we nog geen eetgelegenheid hadden ben ik beginnen rondneuzen op tripadvisor voor een restaurant dicht bij ons hotel. Eerste keer dat we echt indiaans gegeten hebben op restaurant en moet zeggen dat dit zeker niet teleurstelde. Heerlijk pittige kip masala en écht pittig niet het toeristische pittige... ook voorgerechten waren prima. Gefrituurde kipreepjes en soort van gevulde deegdriehoekjes met vlees. Een leuke en lekkere eerste ervaring met de indiaanse keuken. De 30% korting was mooi meegenomen (blij dat ik hierom niet moest vragen, rekening klopte direct). Setting is misschien niet meest mooiste maar eten maakt dit goed. Voor deze prijs een aanrader.

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank TS_Marie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het restaurant was voor ons niet direct in de buurt maar het was het zeker waard om te bezoeken. Lekker eten en een vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank sinds79
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2019 beoordeeld

Eenvoudige menukaart. Kies uit bijvoorbeeld lamsvlees of garnalen en de bereidingswijze. Bijgerecht naar keuze, bijv. rijst of naam. Vriendelijke bediening. Eten had voor mij iets pittiger gemogen.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank eric0075
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed gegeten en goed bediend.

Wij hadden zelf geen ervaring met de Indische keuken. Daarom hebben we advies gevraagd bij de medewerkers, die ons een zeer gevarieerd diner hebben opgediend, waardoor we veel verschillende smaken hebben geproefd en zo van alles wat hebben meegepikt.

En dat ook nog eens voor een leuk prijsje. Een aanrader dus!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 616rubent
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Spice Garden La Caleta bekeken, bekeken ook

 

In Spice Garden La Caleta geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding