Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastic!”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van West Gallaton Farmhouse

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Boerderij -
3 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 5 gasten
Stonehaven, Aberdeenshire, Schotland

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 20 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

al59abdn
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 8 april 2018 voor een verblijf in maart 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: maart 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 apr 2018
Thanks Ann. Delighted you had a good stay. Welcome back any time.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
943darren ...
Halstead, Verenigd Koninkrijk
Niveau 3 bijdrager
12 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
Beoordeeld op 6 april 2018 voor een verblijf in januari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: januari 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 apr 2018
Thanks for your kind review Darren. Your family are always welcome.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Londen, Verenigd Koninkrijk
Beoordeeld op 11 september 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Eileen R
Bath, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 1 september 2014 voor een verblijf in augustus 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2014
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Pluspunten: Views, situation and farmhouse
Minpunten: The addition of an upstairs bathroom would make it perfect
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 sep 2014
Thank you so much for your kind review. It was lovely to meet you and thanks for the great weather you brought with you!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.