Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Berg en Dal
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Zeer onvriendelijk personeel. ”
Beoordeling van Restaurant Bistro Le Steak

Restaurant Bistro Le Steak
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 4 van 10 Restaurants in Berg en Dal
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Steakhouse
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn niet eens gaan eten. Bij aankomst waren ze zo onvriendelijk dat we zijn weg gegaan. We kregen een grote mond terug op onze vraag.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank C4750ATdaniellec
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (89)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 90 beoordelingen

29 augustus 2019 beoordeeld

Erg goed gegeten eten op een gezellig terras. Aardige bediening.Leuke prijzen.Ook toeristenmenu en menu van de dag.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Anke H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2019 beoordeeld

OP een mooie locatie in Berg en Dal midden in het centrum hebben wij prima gegeten.
Zeer klanbtvriewndelijk en ook heel leuk personnel.Vakbekwaam en echte horeca mensen.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Hansengonnie13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2019 beoordeeld

Via thuisbezorgd spareribs besteld. Helaas viel het behoorlijk tegen. Ze waren erg droog, taai en smaakte naar supermarkt ribs. Ook vond ik de zoete marinade niet lekker. Deze smaakte kant en klaar.
De bezorger was wel ruim optijd en erg vriendelijk. Maar daar is ook alles mee gezegd.
Helaas een dikke tegenvaller voor deze spareribs fan!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Chynns
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2019 beoordeeld

Prijs/kwaliteit zeer goed, lekkere wijn, prettige gastvrije bediening.
Mooie plek op Berg en Dal, fijn terras.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank H1985M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Bistro Le Steak bekeken, bekeken ook

 
Berg en Dal, Gelderland
Nijmegen, Gelderland
 

In Restaurant Bistro Le Steak geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding