Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“fantastisch”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Bohan sur Semois, Belgische Ardennen, Wallonië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Curiosity ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“fantastisch”
Beoordeeld op 2 september 2019 voor een verblijf in augustus 2019
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

heel mooi huisje, mooie tuin en kort bij het centrum van Bohan, de Semois stroomt op een 25m van de tuin. Zeer goede communicatie met de eigenaars. Echt een aanrader

Datum van verblijf: augustus 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
egidijusb ...
België
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Uitstekend verblijf”
Beoordeeld op 9 januari 2019 voor een verblijf in december 2018
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Ons verblijf was uitstekend, het huis was erg mooi ,netjes met comfortabele bedden en een bad. Je hebt een prachtig uitzicht op de rivier. De centrum van het stadje is maar 3 minuten wandelen. De buurt is zeer gezellig met enkele restaurants. De communicatie met de eigenaar, die erg behulpzaam was, verliep zeer goed. We zouden zeker terugkomen. Hartelijk bedankt :)

Datum van verblijf: december 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Juliette ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 5 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juli 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ericdU532 ...
Lessines, België
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
3 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in november 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: november 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fam_Schic ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 28 april 2019 voor een verblijf in april 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: april 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.