Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Wat een rust, voelt als thuiskomen”
Rust, ruimte en romantiek op het platteland
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Rust, ruimte en romantiek op het platteland
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Rust, ruimte en romantiek op het platteland
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Kolhorn, Noord-Holland

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

myrnad201 ...
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
“Wat een rust, voelt als thuiskomen”
Beoordeeld op 26 januari 2020 voor een verblijf in juni 2019

Goed ontbijt, gastvrijheid, bed ligt heerlijk en voelt vooral nostalgisch.
Betere gastheer en vrouw kun je niet wensen!
Ik ga er zeker nog een keer heen, het voelt als thuiskomen
Pro tip: gebruik alleen de schoonmaakmiddelen in de badkamer die er liggen, de vloer kan niet goed tegen andere middelen ‍♀️

Datum van verblijf: juni 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
559marjad
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Fantastisch”
Beoordeeld op 25 januari 2020 voor een verblijf in december 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Heerlijk luxe ontbijt, lieve gastvrije vriendelijke eigenaars,heerlijke bedden, schoon, rust en mooie wandel/fiets omgeving..
Zeker voor herhaling vatbaar..
Hondvriendelijk..een 10+..

Datum van verblijf: december 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ton E
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Zo heerlijk en rustig”
Beoordeeld op 5 januari 2020 voor een verblijf in december 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

We zijn 2 nachtjes met de hond op bezoek geweest. Wat heerlijk was dit. Helemaal tot rust gekomen. Uitermate aardige hosts die ook onze hond aandacht gaven. Wandelroutes zodra je de zijpoort uitgaat. Leuke uitstapjes gemaakt, alle eenvoudig bereikbaar. Het ontbijt maakt het helemaal af: vers en gevarieerd.

Datum van verblijf: december 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Petra V
Noord-Holland, Nederland
Niveau 3 bijdrager
11 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
Beoordeeld op 5 januari 2020 voor een verblijf in november 2019

Datum van verblijf: november 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen