Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk ”
Beoordeling van Palmen Restaurant

Palmen Restaurant
Geclassificeerd als nr. 1 van 186 Restaurants in El Albir
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 1 - US$ 2
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ja was goed te doen gezellig terras vriendelijke mensen en heerlijk eten jammer dat de kaart niet in Nederlands was terwijl de eigenaar Belgisch is anders had ik denk ik nog veel meer lekkers besteld zag nog genoeg langs komen wat ik nog wel gelust had

Datum van bezoek: september 2019
Bedank kobust2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (253)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 253 beoordelingen

23 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat heerlijk eten is het hier!! En je wordt zo vriendelijk ontvangen. Gastvrouw is erg lief. Porties zijn top, voor mij wat teveel. Top!! Wij komen graag hier terug.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Daphnezwaan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten voor een goede prijs.

Ietsie verder lopen vanaf de hoofdstraat maar zeer de moeite waar.

Super lieve bediening en ze willen maar 1 ding. Je het zoveel mogelijk naar wens maken.

Ons zien ze sowieso nog vaker terug

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank martijnv630
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij komen al jaren in Albir met veel plezier en hebben hier net gegeten voor het eerst. Wat een lieve mensen voor onze kids en ons uiteraard. Het eten was fantastisch. Een echte aanrader

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Shirley v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juli 2019 beoordeeld

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Aangenaam om met kinderen te gaan.
Lekker en meer dan genoeg gegeten.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank egroled
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Palmen Restaurant bekeken, bekeken ook

El Albir, L'Alfas del Pi
El Albir, L'Alfas del Pi
 
El Albir, L'Alfas del Pi
 

In Palmen Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding