Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisch restaurant met uitstekende service”
Beoordeling van tasca do celso

tasca do celso
Geclassificeerd als nr. 4 van 67 Restaurants in Vila Nova de Milfontes
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 15 - US$ 27
Keukens: Portugees
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
1 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier genoten van een heerlijk diner. Het is er zeer druk dus reserveren is gewenst. Tot laat in de avond werd er op een tafel gewacht. Service is uitstekend en professioneel. Kwaliteit van het eten en drinken is zeer goed. We hadden een hele fijne avond.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank MOvA2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.013)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 2.013 beoordelingen

13 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Van de buitenkant weinig speciaal, van binnen mooi en groot. Het restaurant zit aan het eind van de avond helemaal vol, al is het niet rumoerig. Personeel is vrij nors en niet echt geïnteresseerd. Eten daarentegen is super. De prijzen zijn redelijk, rond de €17,50 per hoofdgerecht. Let op: brood en olijven kosten extra.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Amanda V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Enkele dagen geleden zijn we hier met vrienden gaan eten. Het was super lekker, erg goede huiswijn en fantastisch lekker vlees met lekkere bijgerechten geserveerd.

Datum van bezoek: november 2017
Bedank 512liesjeg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren van plan naar Ritual te gaan maar deze was al gesloten voor de winter. Op advies van onze gastheer naar dit restaurant gegaan. Bij binnenkomst een erg indrukwekkende wijncollectie. We hebben een rumpsteak platter voor twee personen besteld. Deze zag er heerlijk uit en de steak werd aan tafel gesneden en vervolgens opgediend met de rest van het gerecht. Vriendelijke ober die tijd had voor een praatje. Goede prijs kwaliteit verhouding en een echte aanrader.

Datum van bezoek: november 2017
Bedank rvdhazel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier rosbief a la plancha met zoete aardappel, mais etc gegeten. Het was heerlijk. Ook de bijpassende rode wijn was top. Als dessert hadden wij bord met allemaal verschillende toetjes. Ook geweldig lekker. Dit restaurant is een toppertje

Datum van bezoek: oktober 2017
1  Bedank Jet v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die tasca do celso bekeken, bekeken ook

Vila Nova de Milfontes, Beja District
Vila Nova de Milfontes, Beja District
 
Vila Nova de Milfontes, Beja District
Vila Nova de Milfontes, Beja District
 
Vila Nova de Milfontes, Beja District
 

In tasca do celso geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding