Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“EEN SUPER DROOM VAKANTIE”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 8 websites!
Neptune Pwani Beach Resort & Spa
Beoordeeld als nr. 2 van 6 hotels in Pwani Mchangani
Certificaat van uitmuntendheid
6 april 2016 beoordeeld

Wij verbleven in dit geweldige resort van 9 tot en met 23 maart 2016 en wij hebben dit als ongelooflijk goed ervaren. Wij hebben al deze 15 dagen geen NEE gehoord dus alles was mogelijk of werd mogelijk gemaakt. Het eten in het buffet restaurant en in de thema restaurants is van zeer grote klasse. En tijdens het diner kon je ook nog genieten van een van de zeer leuke optredens. Verder waren zwembad en strand en zee een geweldige uitkomst met een temperatuur van ca. 40 graden. De kamers waren heerlijk ruim en werden super schoongemaakt. Er werd zelfs twee keer per dag gecontroleerd en gespoten. Verder hebben wij genoten van de vriendelijkheid van al het personeel van directie tot aan de tuinmannen en hoorde je dus de hele dag Jambo Jambo. Kortom wij hebben een geweldige vakantie gehad en raden Neptune Pwani Beach ook iedereen aan. Vandaar ook alle dank aan Neptune Pwani.
Margreet en Daan Vink

Kamertip: Indien slecht ter been neem geen Promo of Voordeelkamer maar vraag een kamer bij het zwembad. Wij ha ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Maart, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Daan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (911)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

12 - 18 van 911 beoordelingen

Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
7 oktober 2015 beoordeeld

We verbleven 7 nachten in Neptune Pwani Beach Resort & Spa in Zanzibar als een verlenging van een week safari in Noord-Tanzania ( Serengeti, Ngorongoro, Tarangire & Manyara-meer). Gezien we op huwelijksreis waren, verwachtten we veel van dit hotel. En inderdaad voldeed het aan onze verwachtingen! We werden met een welkomstdrankje bij de receptie verwelkomd en kregen een kamer op de bovenste verdieping , mooi versierd met bloemen, wijn en een fruitmand (een extra toets voor pasgehuwden). Echter, vanwege een slechte geur in de badkamer, kregen we een upgrade naar een zeezicht kamer direct naast het strand en zwembad. We hebben dit gebaar van het hotelmanagement zeer gewaardeerd !

Het hotel zelf is prachtig, met mooi uitzicht, een perfect onderhouden tuin, een mooi zwembad, een privé strand (nooit overvol), vriendelijk personeel, uitstekend eten, een ontspannen en romantische sfeer en de kristalheldere blauwe Indische Oceaan recht voor je
(probeer wel de strandjongens te vermijden).

We hebben echt genoten van ons verblijf in Neptune Pwani en zouden het hotel zeker aanbevelen aan vrienden en familie! Geweldige resort op een prachtig eiland !

J & S ( België)

2  Bedank Jdvu
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
22 augustus 2015 beoordeeld

ik verbleef een week in dit hotel met mijn dochter. het was een fantastische week! door omstandigheden gaf de manager ons een suite kamer. dit was een genereuze gift waar we heel erg van genoten! de suite is supergroot en vlak aan het strand, in feite een huis voor jezelf. het personeel verzorgt je erg goed, als je iets vraagt, maken ze het onmiddellijk in orde! het strand en de oceaan is prachtig, veel ruimte en een fijne zee om in te zwemmen bij vloed. ook de zwembaden zijn groot en rustig, prachtig. er is veel personeel en ze zijn erg vriendelijk. op het strand zijn er mensen die je trips of spullen willen verkopen, maar zo vervelend is dat niet. ze willen ook graag gewoon een babbeltje doen. het eten is verzorgd, zeker met de extra restaurants die inbegrepen zijn. het indisch restaurant vonden we het lekkerst. we voelden ons helemaal geen nummer, alhoewel het een groot hotel is, herkenden sommige mensen van het personeel ons, fijn! heel erg aan te raden!

  • Verbleef: Augustus, 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
6  Bedank lieve m
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig hotel, proper, lekker eten, mooi strand. Echt de moeite waard. Zeker doen: snorkelen aan het Mpenda eiland. Super mooi. En een wandeling naar het rif 500 meter van het strand. Je kan alle uitstappen boeken bij de gasten op het strand, de prijs is te doen. En het is in orde.

Verbleef: Juni, 2015, reisde met vrienden
Bedank Vera N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 januari 2015 beoordeeld

wij hebben de promokamer genomen en die was heel mooi en ruim, afgelegen van alle drukte en zeer rustig gelegen op een heuvel ! het enige nadeel zijn de vele trappen maar wij vonden dit niet erg, zo houden we onze conditie op peil ! de beachboys zijn zeer vervelend en opdringerig, alsook de russen vormen wel degelijk een probleem ! voor de rest een mooi hotel en zeer vriendelijke mensen, lekker eten , veel zon en een mooi strand die heel netjes is! de moeite waard om voor dit hotel te kiezen! opgepast, aan de receptie kennen ze hun prijzen wanneer je een taxi nodig hebt !

Kamertip: promokamer
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: December, 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank HotelHHG
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 oktober 2014 beoordeeld

Wij zijn eind September / begin oktober in totaal 16 dagen in dit hotel geweest. Het hotel is een absolute aanrader! Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het hotel ligt direct aan het strand waar het personeel je cocktail komt brengen. Totaal geen last gehad van muggen of ander ongedierte. Het eten in het hoofdrestaurant is erg goed en zorgt voor variatie. Het Indische en Italiaanse restaurant zijn ook aan te raden. Wij hebben weinig last gehad van de beachboys, als je er niet op zit te wachten dan moet je dit gewoon duidelijk laten merken. Wat ons opviel was dat er bijna geen kinderen in het hotel aanwezig zijn. Op onze kamer was niets aan te merken, iedere dag was alles schoon en fris. 'S avonds was er entertainment op het resort wat wel gezellig is maar niet hoogstaand. Wij hebben 5 excursies geboekt en deze zijn allemaal de moeite waard geweest. Stone Town, Spice tour, Safari Blue tour, Jozani Forest en Prison Island. Stone Town is een erg oude en mooie stad. Een soort Fata Morgana zoals in de efteling. Al met al een zeer geslaagde vakantie.

Kamertip: Probeer bij het zwembad te zitten met je kamer zodat je de 55 trappen kan mijden.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: September, 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
6  Bedank 7djj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 september 2014 beoordeeld

Wij verbleven begin september 2 weken in dit hotel. Het is een aanrader. Het hotel is mooi, gezellig en alles inclusief de tuinen en het zwembad zijn goed verzorgd. De kamers zijn netjes en ruim. Rond 17u komen ze de kamer klaarmaken voor te slapen en sprayen nog eens tegen de insecten.
Het eten is lekker en van goede kwaliteit. Het Indische en Italiaanse restaurant zijn zeker de moeite. Wij waren blij dat we hier een onbeperkt aantal keren mochten gaan want ook al is het eten in het hoofdrestaurant lekker, het is vaak hetzelfde (zeker als je 2 weken blijft, net als de entertainment).De bediening is super, altijd vriendelijk en beleefd. Beste service tot nu toe.
De beachboy's en de muggen vallen enorm mee.

Enkele nadelen:
- wij hebben veel regen en bewolking gehad (kan natuurlijk niemand iets aan doen)
- de huisjes zijn niet echt geluiddicht, ik werd zelfs wakker van de regen om nog te zwijgen van het luidruchtige vrolijke personeel.
- er is niet zo heel veel te doen op het eiland

Kamertip: Kies best een kamer aan het zwembad. De andere huisjes zijn hogerop gelegen en dan moet je min 55 on ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: September, 2014, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank dreeke22
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Pwani Mchangani in overweging
op 2,6 km afstand
Melia Zanzibar
Melia Zanzibar
nr. 1 van 12 in Kiwengwa
1.679 beoordelingen
op 0,8 km afstand
Dream of Zanzibar
Dream of Zanzibar
nr. 2 van 3 in Mahonda
1.736 beoordelingen
op 21,8 km afstand
ZanziResort
ZanziResort
nr. 5 van 172 in Zanzibar
521 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 24,2 km afstand
Essque Zalu Zanzibar
Essque Zalu Zanzibar
nr. 5 van 19 in Nungwi
660 beoordelingen
op 43,5 km afstand
Zanzibar White Sand Luxury Villas & Spa (Relais & Chateaux)
op 0,6 km afstand
Ocean Paradise Resort & Spa
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Neptune Pwani Beach Resort & Spa geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Neptune Pwani Beach Resort & Spa

Adres: P.O. Box 3400, Pwani Mchangani 3400, Tanzania
Locatie: Tanzania > Zanzibar Archipel > Zanzibar > Pwani Mchangani
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Zakencentrum met internettoegang Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Restaurant Roomservice Spa Suites Zwembad
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 2 van 6 hotels in Pwani Mchangani
Prijsklasse: € 288 - € 709 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Neptune Pwani Beach Resort & Spa 5*
Aantal kamers: 154
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Hotels.com, Expedia en Agoda, dus je kunt je reserveringen bij Neptune Pwani Beach Resort & Spa met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Sandies Neptune Pwani Beach Hotel Pwani Mchangani
Neptune Pwani Beach Kiwengwa
Neptune Pwani Beach Hotel Kiwengwa

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding