Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Sofia Sea View(Pwani Mchangani)
US$ 369
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Moonshine Villa(Pwani Mchangani)
US$ 80
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Bar/lounge
Villa Kipara(Pwani Mchangani)
US$ 100
Booking.com
Zie aanbieding
Waridi Beach Resort & Spa(Pwani Mchangani)
US$ 160
US$ 129
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Inclusief ontbijt
  • Zwembad
Silver Sands Beach Hotel(Pwani Mchangani)
US$ 68
Booking.com
Zie aanbieding
Waikiki Zanzibar Resort(Pwani Mchangani)
US$ 93
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
The Dhow Club, Zanzibar(Pwani Mchangani)
US$ 106
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Surfescape Village - Zanzibar(Pwani Mchangani)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 64
Orbitz.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Pwani Vanilla House(Pwani Mchangani)
Agoda.com
Zie aanbieding
Beoordelingen (1.005)
Beoordelingen filteren
1.005 resultaten
Waardering van reizigers
637
278
55
26
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
637
278
55
26
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
18 - 23 van 1.005 beoordelingen
17 januari 2015 beoordeeld

wij hebben de promokamer genomen en die was heel mooi en ruim, afgelegen van alle drukte en zeer rustig gelegen op een heuvel ! het enige nadeel zijn de vele trappen maar wij vonden dit niet erg, zo houden we onze conditie op peil ! de beachboys zijn zeer vervelend en opdringerig, alsook de russen vormen wel degelijk een probleem ! voor de rest een mooi hotel en zeer vriendelijke mensen, lekker eten , veel zon en een mooi strand die heel netjes is! de moeite waard om voor dit hotel te kiezen! opgepast, aan de receptie kennen ze hun prijzen wanneer je een taxi nodig hebt !

Kamertip: promokamer
  • Verbleef: december 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Sandie D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 oktober 2014 beoordeeld

Wij zijn eind September / begin oktober in totaal 16 dagen in dit hotel geweest. Het hotel is een absolute aanrader! Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het hotel ligt direct aan het strand waar het personeel je cocktail komt brengen. Totaal geen last gehad van muggen of ander ongedierte. Het eten in het hoofdrestaurant is erg goed en zorgt voor variatie. Het Indische en Italiaanse restaurant zijn ook aan te raden. Wij hebben weinig last gehad van de beachboys, als je er niet op zit te wachten dan moet je dit gewoon duidelijk laten merken. Wat ons opviel was dat er bijna geen kinderen in het hotel aanwezig zijn. Op onze kamer was niets aan te merken, iedere dag was alles schoon en fris. 'S avonds was er entertainment op het resort wat wel gezellig is maar niet hoogstaand. Wij hebben 5 excursies geboekt en deze zijn allemaal de moeite waard geweest. Stone Town, Spice tour, Safari Blue tour, Jozani Forest en Prison Island. Stone Town is een erg oude en mooie stad. Een soort Fata Morgana zoals in de efteling. Al met al een zeer geslaagde vakantie.

Kamertip: Probeer bij het zwembad te zitten met je kamer zodat je de 55 trappen kan mijden.
  • Verbleef: september 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
6  Bedank 7djj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 september 2014 beoordeeld

Wij verbleven begin september 2 weken in dit hotel. Het is een aanrader. Het hotel is mooi, gezellig en alles inclusief de tuinen en het zwembad zijn goed verzorgd. De kamers zijn netjes en ruim. Rond 17u komen ze de kamer klaarmaken voor te slapen en sprayen nog eens tegen de insecten.
Het eten is lekker en van goede kwaliteit. Het Indische en Italiaanse restaurant zijn zeker de moeite. Wij waren blij dat we hier een onbeperkt aantal keren mochten gaan want ook al is het eten in het hoofdrestaurant lekker, het is vaak hetzelfde (zeker als je 2 weken blijft, net als de entertainment).De bediening is super, altijd vriendelijk en beleefd. Beste service tot nu toe.
De beachboy's en de muggen vallen enorm mee.

Enkele nadelen:
- wij hebben veel regen en bewolking gehad (kan natuurlijk niemand iets aan doen)
- de huisjes zijn niet echt geluiddicht, ik werd zelfs wakker van de regen om nog te zwijgen van het luidruchtige vrolijke personeel.
- er is niet zo heel veel te doen op het eiland

Kamertip: Kies best een kamer aan het zwembad. De andere huisjes zijn hogerop gelegen en dan moet je min 55 onhandige trappen doen.
  • Verbleef: september 2014, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank dreeke22
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2014 beoordeeld

We hebben hier een week verbleven , na onze safari,
Is echt de moeite , super attent en vriendelijk personeel .
Ook de villa waar we in verbleven was echt superrrrrrrr, direct aan het strand

Gaan we zeker nog eens terug

  • Verbleef: oktober 2013, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Bakkertje08
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier met 2 tijdens het WK een week gebleven.
Prachtig hotel. Eten inderdaad zoals al beschreven op trip adv niet breed qua assortiment, maar super lekker. Elke avond gesmuld, lekker vers en veel gezonde keuzes indien gewild.
Personeel ook enorm vriendelijk. Geen enkele vraag is teveel.
Het is ook een zeer proper hotel, ruime kamers.
Gezellige bar savonds.
De lokale bevolking die op het stand wacht om je iets te verkopen tot als je de zee ik wilt duiken ben je na 2 dagen wel erg moe...
Maar al de rest was gewoonweg paradijselijk.
Echte aanrader!

Verbleef: juni 2014, reisde met een partner
1  Bedank Lollo1423
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken