Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Superlekker en heel toffe setting”
Beoordeling van Le Jardin Restaurant

Le Jardin Restaurant
Geclassificeerd als nr. 3 van 49 Restaurants in Saint-Valery-sur-Somme
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 18 - US$ 42
Gegevens restaurant
1 oktober 2020 beoordeeld

Heel tof restaurant, zeer toffe bediening en vooral.... heel lekker!
We kozen als starter voor een tartaar van tonijn, supervers en top qua smaakbeleving.
Als hoofdgerecht kozen we voor gerookte schelvis met een risotto van tarwe.
Smaaksensatie!
Prijs-kwaliteit echt top! Wel best reserveren bij dit resto want we zagen veel mensen ontgoocheld afdruipen.
Locatie is ook echt top. Wij zaten buiten in de tuin, wat zeer aangenaam is om te zitten.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 972kennethv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (394)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 394 beoordelingen

2 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

vriendelijke bediening, leuk aangeklede en rustige tuin àchter het restaurant, en heerlijk eten. in dit restaurant waar maman de reserveringen doet, en de zoons de keuken runnen is het goed toeven. nèt een paar meter van de drukke hoofdstraat is de tuin een heerlijke plek om te eten. de kaart is niet heel groot, maar wel goed verzorgd, en de schotels zijn lekker en mooi geserveerd. voor ons het beste wat Saint Valery sur Mer te bieden heeft.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank PeterNijkerk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2019 beoordeeld

Verzorgde keuken. Picon vin blanc was helemaal niet lekker en werd ook niet mooi voorgesteld. Personeel wel heel vriendelijk en attent.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Veertje59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Le Jardin is een modern en toch gezellig restaurant in het centrum van Saint-Valery-sur-Somme. Lekkere mosselen gegeten aan een goeie prijs.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Gever56
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten met gedifferentieerde mondiale keuken, waar eenieder aan tafel zijn eigen smaakvoorkeur kon uitkiezen. Houd een plekje over voor de cafe gourmand. Zoveel lekkers, je zou er het hoofdgerecht voor overslaan!

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank 247barth
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Le Jardin Restaurant bekeken, bekeken ook

Saint-Valery-sur-Somme, Somme
Saint-Valery-sur-Somme, Somme
 
Saint-Valery-sur-Somme, Somme
 

In Le Jardin Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.