Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Super verblijf.”

Beoordeling van Vakantiehuis 'Le Corbier'

Lekker buiten zitten in de schaduw van een van de vele bomen.
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Lekker buiten zitten in de schaduw van een van de vele bomen.
De gezellige woonkamer van de gîte. De keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur.
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Lekker buiten zitten in de schaduw van een van de vele bomen.
De gezellige woonkamer van de gîte.
De keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur.
Badkamer met regendouche, dubbele wastafel en toilet.
De slaapkamers zijn ruim, met grote bedden van 160x200, en met uitzicht over de tuin.
Slaapkamer 2
Zwembadplezier.
Lekker afkoelen in het zwembad na een warme zomerse dag.
Vakantiehuis 'le Corbier' ligt vlak bij de fietsroute 'La Loire à vélo'.
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Herry, Cher, Berry, Centrum

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
JRG05
Limburg, Nederland
1 beoordeling
“Super verblijf.”
Beoordeeld op 30 april 2018 voor een verblijf in april 2018

Wij sluiten ons volledig aan bij de eerder genoemde ervaringen en kunnen beamen dat deze gîte in de zomer een paradijs is. Wij hadden het genoegen om gedurende een korte rondreis in april tijdens zomerse temperaturen twee nachten bij Julie en Guus in de gîte te verblijven. Het 3-gangen diner (tables d’hotes) was voortreffelijk en Julie had volledig rekening gehouden met de dieetwensen. Wij genoten van een super verblijf in de gîte met heerlijke bedden en een meer dan complete badkamer, maar ook van de rust in de tuin. De omgeving nodigt uit om er op uit te trekken en Julie en Guus hebben voldoende informatie beschikbaar om daar een succes van te maken. Deze eerste kennismaking zal zeker een vervolg krijgen. Wij verheugen ons er al op.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Matswille ...
Leeuwarden, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Limburgse gastvrijheid”
Beoordeeld op 26 december 2017 voor een verblijf in december 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Op onze reis naar onze Kerstbestemming hier een overnachting inklusief tables d'hotes geboekt; we bleken de eerste "echte" gasten te zijn. Na een hartelijke ontvangst door Julie en Guus (en Sjeng natuurlijk) kregen we na de bezichtiging van de fantastische gite en een lokaal welkomstdrankje een heerlijk 3-gangen diner aangeboden. Voortreffelijk bereid en begeleid door natuurlijk, wederom, een lokale wijn. Gezellige en gastvrije mensen met oog voor detail, dat bleek uit alles. Leuke verhalen over hoe ze hier zijn beland en wat de verdere plannen zijn. Wij vonden het een topverblijf op een heerlijk plekje dat in de zomer helemaal een paradijs moet zijn.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 dec 2017
Wij zijn blij dat onze inzet door de gasten geappreciëerd wordt!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Simon K
1 beoordeling
Beoordeeld op 23 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 jul 2018
Thank you, you were geest guests !
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stephanie ...
Union Bay
2 beoordelingen
Beoordeeld op 14 juli 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 jul 2018
Thank you for appreciating our efforts!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SandzKinn
Haslemere
Niveau 3 bijdrager
16 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 18 juni 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
20 jun 2018
Wonderful to hear that the guests appreciate this place as much as we do !
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marleen H
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
Beoordeeld op 7 januari 2018 voor een verblijf in januari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Luc W
Arnhem
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 2 januari 2018 voor een verblijf in december 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 jan 2018
We're very pleased that out guests appreciate the place as much as we do! Merci for the review.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen