Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 94
Expedia.com
US$ 92
Agoda.com
US$ 78
Hotels.comUS$ 92
PricelineUS$ 79
Trip.comUS$ 96
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (595)
Beoordelingen filteren
595 resultaten
Waardering van reizigers
87
233
144
63
68
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
87
233
144
63
68
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 595 beoordelingen
Beoordeeld op 9 september 2017 via mobiele applicatie

Kleine vieze kamers. Geen werkende airco, aantal stopcontacten werkt niet en zeer gehorige kamers.
Na klacht verplaatst baar andere kamer, feitelijk niet beter. Airco alleen met gevaar voor eigen leven te bedienen. Lamp in bedlampje explodeerde spontaan!!

Advies aan de eigenaar: probeer zelf eens met je gezin en beste vrienden een week in je hotel te verblijven.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 218camielw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 juli 2017 via mobiele applicatie

1 nacht in dit hotel geslapen.
De lokatie van dit hotel is ok.
De kamer is super klein en op de kamer is het internet goed
Zeer gehorig kamer.
De badkamer is klein.
Het ontbijt is wel goed.
Toeristen belasting is 2,40 maar ze rekeningen 4,80 en contant te betalen.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde alleen
Bedank EBfotostyle
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 maart 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel is centraal gelegen met de tram/bus halte voor de deur. Binnen 30 minuten zit je in hartje Venetië. Kamers zijn erg klein maar schoon we hadden wel een balkon. Verder erg rumoerig buurt. Ontbijt is goed verzorgd.

Datum van verblijf: maart 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Curly008
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 september 2016 via mobiele applicatie

Op doorreis zijn wij hier een nacht verbleven. Een knus en fijn hotel. Simpele kamers met tv en airco. Nette badkamer met douche, wc en bidet. Het ontbijt was goedverzorgd met genoeg keus aan zoete en hartige dingen.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Naatjuh
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 juli 2015 via mobiele applicatie

Misschien waren onze verwachtingen wat te hoog na het lezen van de recensies over dit hotel maar de teleurstelling was groot. Een week tevoren gebeld dat wij 12:00 aan zouden komen, de kamer was niet gereed. Na een half uur kregen wij dan toch de sleutels. Wij kregen mogelijk de slechtste kamer, direct boven een shoarma zaak waardoor wij niet op het balkon konden zitten vanwege de stank. In de kamer of zal ik zeggen bezemhok, was het krap, vies (inclusief kakkerlak) en zeer slecht verlicht. De douche cabine was net groot genoeg om in te staan, bewegen kon amper. Het personeel was arrogant, gehaast en voor alles moest betaald worden. Misschien dat het enige positieve punt aan dit hotel de locatie was, dicht bij het vliegveld en direct aan een openbaar vervoer knooppunt waardoor alle toeristische locaties goed bereikbaar zijn. Als je puur een uitvalsbasis zoekt, alleen wilt slapen en geen hoge eisen stelt mbt hygiene, dan is dit hotel een optie. Als je een goed hotel wilt met een beetje Italiaanse gastvrijheid en wat sfeer zoek dan verder, hier vind je het niet.

Datum van verblijf: juli 2015
1  Bedank paulbB7003BA
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken