Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Verblijf dicht bij Sevilla / Accomodation near ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van NICE HOUSE NEAR SEVILLE

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Chalet -
4 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 5 gasten
Espartinas, Provincie Sevilla, Andalusië

Reizigersbeoordelingen

Gemiddeld - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Denis V
Antwerp, Belgium
Niveau 2 bijdrager
8 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Verblijf dicht bij Sevilla / Accomodation near Seville”
Beoordeeld op 4 september 2016 voor een verblijf in juli 2016

Zeer complete uitgeruste woning gelegen in rustige gemeente rond Sevilla. Grote auto kan veilig achter de poort geparkeerd worden. Groot en diep zwembad in de tuin. Supermarkt op 5 minuten wandelafstand. Goede accomodatie voor starten van uitstappen naar Sevilla, Huelva, Cordoba, Doñana, Portugal , Cadiz,...

Fully equipped home in a quietly town around Sevilla. A big car can be safely parked after the fence. Big and deep swimming pool in the garden. Supermarket is about 5 minutes walking. Good accommodation to visit Seville, Huelva, Cordoba, Doñana, Portugal, Cadiz, ...

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 sep 2016
Muchas gracias pir su comentario.
Me alegro de que disfrutaran de su estancia en mi casa.
Yo recomiendo axesta familia simpatica y educada.
La casa la cuidaron y la dejaron en perfectas condiciones.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Derbyshire, Verenigd Koninkrijk
Beoordeeld op 28 september 2016 voor een verblijf in juli 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
28 sep 2016
I am sorry you didn't like my house. I will try to explain about any problem you had and I apologise for them.
1. In my announce I said that we use the house like second house to spend our summer holidays, it is the reason that our clothes were there, but I let you one empty closet in every room.
2.In my announce It was told that there was no WiFi, NOW THERE IS but it was connected during the time you spent in my house. I complained about it to Vodafone because there told me that it will be useful in summer time, it is because I told you that probably there would be WiFi.
3. The pool filter was broken some days before your arrival, I asked to repaired it but there are a lot of demand in summer time in Sevilla , but the swimming pool worked corrects and I hope you could enjoyed it.
4.The property is 12 km from Sevilla and it is explained in the announce, it is better to have a car, but there is urban regular buses every 30 minutes to Sevilla like I told in my announce.
It is interesting to have some bad reviews to make me improve. I am so sorry you didn't appreciate my house but I hope you spent a good time in Seville and enjoyed your holidays.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Sherpa643 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 8 november 2016 voor een verblijf in juni 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 nov 2016
Gracias por su comentario.
Me alegra que lo hayan pasado bien
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
loireau g
1 beoordeling
Beoordeeld op 3 januari 2016 voor een verblijf in december 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 jan 2016
Thank you for you for you positive review.
I glad ypu ha enjoyed my house and my city.
Best regardas
Marisa
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
philippe ...
Eauze, Frankrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 11 november 2015 voor een verblijf in oktober 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: Avec mes amis
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 nov 2015
Thank you for you rewiew Philippe.
I am glad you have enjoyed Seville and my house.
I thank you to take care of my house as well.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LOUCKY59
Rijsel, Frankrijk
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
Beoordeeld op 5 mei 2015 voor een verblijf in april 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: En famille avec adolescent(s)
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 nov 2015
Thank you for take care of my house so well,
It is nice you have enjoyed Seville and my house.
I am sorry for not speaking french , but my son is always avalaible to tak in french lenguage
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen