Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Manieren om Barbati Beach te ontdekken
vanaf US$ 293,79
Meer info
vanaf US$ 56,50
Meer info
vanaf US$ 507,93
Meer info
Beoordelingen (893)
Beoordelingen filteren
893 resultaten
Waardering van reizigers
522
277
73
13
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
522
277
73
13
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 893 beoordelingen
Beoordeeld op 21 augustus 2019

Het is een mooi kiezelstrand, er zijn ligbedden en parasols te huur, een 2 tal tavernes en wat watersport faciliteiten. Bij vlagen wordt je wel overstroomd door grote groepen (luidruchtige) italianen, dus oordopjes mee

Datum van activiteit: augustus 2019
1  Bedank Herbert H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juli 2019 via mobiele applicatie

Wat een heerlijke plek, kristalhelder water, leuke sfeer en natuurlijk leuke strandtenten waar je ook in de schaduw kan genieten van een drankje of goede koffie.
Goed onderhouden strand met volop strandbedjes.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank CarryAri
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2019

Bahia beach !! Ee absolute aanrader!! Bediening op het strand. Goed eten alles perfect verzorgd!! Reserveren van ligbedden mogelijk. Top!!!!

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank Explore379039
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 juli 2019 via mobiele applicatie

Barbati beach is the place to be in Corfu. We hebben alle zeven mooie stranden opgezocht en gezien, maar daar zit je het mooist. Héérlijk stand, super eten en gastvrije bediening.

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank Marshathiel73
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juni 2019 via mobiele applicatie

In voorseizoen een heerlijk strand. Kristal helder water en ja geen zand wat wij juist heerlijk vinden. Wij verbleven bij strandtent Piedra del Mar.. echt prima. Parasol 2 bedjes 10 euro. Uitstekend eten ook voor een echt zeer schappelijke prijs.

Datum van activiteit: juni 2019
1  Bedank Carpie13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken