Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super Lekker!”
Beoordeling van The Beer Tavern

The Beer Tavern
Geclassificeerd als nr. 6 van 62 Restaurants in Kokkari
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Grieks
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld

Lekker gezeten aan de zijkant van het restaurant. Direct aan de weg lijkt mij niet prettig, dus als je keus hebt, loop naar achteren en naar de zijkant.

We hebben heerlijk gegeten. Ik had de stuffed kalamari en vond t super lekker! Mijn man had de Biftekia en ook dat was heerlijk.
Vooraf hadden we voor de verandering (meestal salade) allebei een kaasgerecht (gepaneerde feta met bacon) en mastelo kaas met vijgen. Dat was ook super! Die feta gaan we onthouden, de ober heeft verteld hoe het gemaakt wordt.
En het gratis toetje was dit keer een heerlijk stukje chocoladecake.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank kwintertje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (165)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 165 beoordelingen

1 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier kun je zeer goed eten! Tegenover de kerk. Reserveren gewenst. Je zit lekker buiten in de schaduw van een grote boom.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank lvando1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juni 2019 beoordeeld

Wij vonden het niet bijzonder. Doordat het goede beoordelingen krijgt, is het erg druk. Tafeltjes staan erg dicht bij elkaar. Ik zou hier niet meer naar toe gaan. Er zijn genoeg andere restaurants in Kokkari waar je lekkerder kunt eten en leuker zit.

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Gerdy v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

The Beer Taverne bevindt zich aan de doorgaande weg van Kokkári.
dit restaurant oogt erg gezellig dit komt mede door de grote oude boom waaronder iedereen zit te eten en de sfeervolle verlichting.
zeer vriendelijke obers
Het eten vonden wij zeer goed.
Mals vlees, mooie presentatie op het bord, goede porties en bovenal alles super lekker.
Een aanrader verdiend het om in de top 3 te staan

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Miranvlamindepan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2018 beoordeeld

Gelegen langs de weg en elke avond druk. Helaas niet lekker gegeten. Zalm en zwaardvis waren smakeloos en niet zoals je in Griekenland gewend bent. Vegetarische burger was beter.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank _w_fischer3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Beer Tavern bekeken, bekeken ook

 
Kokkari, Samos-Stad
 

In The Beer Tavern geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding