Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke koffie!”
Beoordeling van Coffee House Vasilikos

Coffee House Vasilikos
Geclassificeerd als nr. 1 van 2 Koffie en thee in Vasilikos
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd
26 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super relaxed coffee tentje. Serveren heerlijk ontbijt en eindelijk koffie die echt lekker is! Personeel is super aardig. Wel even goed zoeken waar het zit want je rijd er zo voorbij.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Marijke v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (87)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 87 beoordelingen

31 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een ontdekking!
Zo enorm welkom, je voelt je meteen thuis.
Flesje water als je gaat zitten.
En wat een zalige kaart, alles even heerlijk.
Goede koffie en thee.
Huisgemaakte lemon pie, meteen verslaafd.
Een goede heerlijke salade of een yoghurt met vers fruit, alles even lekker.
Gezellig en schoon.
Hier zijn wij meerdere keren geweest.
Goede prijzen, verse producten en lieve mensen!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank JDieleman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier de beste koffie van het eiland gedronken. Naast de goede koffie is de eigenaresse erg vriendelijk en heeft ze een leuke en gezellige sfeer gecreëerd.

Hou je van koffie en ben je op Zakynthos dan is dit een must-visit!

Datum van bezoek: mei 2018
2  Bedank RogerB467
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier serveren ze overheerlijke cappuccino, brownies en appeltaart. Heel gezellig en gastvrij. Ook voor de lokale bewoners een vast adres.

Datum van bezoek: september 2017
1  Bedank Marja1965
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Meerdere malen tijdens onze vakantie hier ontbeten. Elke keer was het weer een geweldige ervaring. Aardige bediening en lekker eten. In de avond nog een keer terug geweest voor cocktails, ook deze zijn zeker aan te raden.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Bas O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Coffee House Vasilikos bekeken, bekeken ook

 

In Coffee House Vasilikos geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding