Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Vasilikos
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Aanrader”
Beoordeling van Skartsofoli

Skartsofoli
Geclassificeerd als nr. 21 van 45 Restaurants in Vasilikos
Keukens: Grieks
Dineropties: Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanavond heerlijk gegeten. Prachtig restaurant en erg leuke bediening. Als voorgerecht gevulde champignons en zoete peper. Als hoofdgerecht een heerlijke opgerolde kip met bacon en kaas (sorry naam vergeten) absoluut een aanrader en zeker de moeite waard. Wij gaan vast nog een keer terug.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank tamarav805
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (69)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 69 beoordelingen

12 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Je kunt hier super lekker eten en je krijgt een goede uitleg over de menukaart. Veel regionale ingrediënten worden hier gebruikt. Je zit hier ook mooi en gezellig. Echt een leuke avond gehad en heel lekker gegeten

Datum van bezoek: september 2019
Bedank norbertt494
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2019 beoordeeld

Als je een paar weken verblijft in Griekenland dan ben je zeer gelukkig als je hier terecht komt. Alle gerechten worden hier met een bijzondere twist klaargemaakt, waardoor het echt dubbel genieten is. Wil je gewoon de basis, deze is ook meer dan goed. Het ligt mooi, net iets van de hoofdweg af nabij het Banana Baya strand je krijgt er zeer goede uitleg over de gerechten in Duits Engels of Grieks. Dit restaurant zeker bezoeken als je in Vasilikos bent.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Arthur_Beerschot
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2019 beoordeeld

Een restaurant wat anders is dan alle andere restaurants op zakynthos, de eigenaresse verteld aan tafel wat ze op de kaart hebben staan wat andere gerechten die ze normaal op zakynthos hebben.
Het restaurant wordt gerund door een echtpaar, zij komt uit oostenrijk en hij is grieks, beide zijn zeer gezellig aanwezig.
het eten is heerlijk, lekker voorgerechtje geroosterde stokbroodjes met een sausje van tomaten uien en knoflook.
daarna gevulde pepers met tomaten en feta, gevuld vlees allemaal heerlijk.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank linendirk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juni 2019 beoordeeld

Moeders kook kunsten werkelijk genieten. Fijne omgeving aparte gerechten. Fijn die persoonlijke aandacht, goede uitleg gerechten.
Aanrader!!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Marco B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Skartsofoli bekeken, bekeken ook

 

In Skartsofoli geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding